Українська Манітоба
-
Тобто ВПЛ?
-
Бажано всім дівчатам робити. Попередження раку шийки матки. Вірус папіломи людини. У розвинених країнах ця прививка є обов'язковою.
-
Що таке ВПЧ? Може і мені треба
-
Зустрічне питання: хтось з дівчат робив ВПЧ прививку у Канаді?
-
Також роблять без запису у вок-ін. Тільки треба телефонувати і питати чи є вакцина.
-
Капець...
-
А цікаво, якісь бенефіти покривають платні щеплення?
-
В мене якийсь ліміт на запитання, ще й в різних чатах, або це до мене персонально вирішили придовбатися?) За ваші відповіді я вдячен, але суті претензії не розумію. Не можна чогось забути і перепитати.
-
Так, платно
-
Тут платно? Недешево
-
600$ за три дози
-
1.Шукаємо помічника на ферму. Розмовний рівень англійської мови. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 2.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи на фермах, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 3.Ассистент директора(executive assistant). Вільна англійська, бажаний попередній досвід. $16-18. віддалена робота( можна працювати з дому) 4.Токар. Верстатник. CNC. $17-26. (В залежності від досвіду)Досвід+ англійська вище базової. Winnipeg 5.Механік легкових авто з досвідом. (Декілька вакансій в різних компаніях)Розмовний рівень англійської. $23-25 на старт. Winnipeg, MB 6.Готель в містечку The Pas, Manitoba шукає прибиральниць(можна без мови)-$15.75 та офіціантів(з мовою) -$15.75+ чайові(в середньому $20 на годину виходить). Надається безкоштовне житло на перший час, доки не знайдете своє в місті Писати на пошту d.ishchenko@myrowich.com або в особисті повідомлення(не потрібно додавати мене в друзі )
-
Щиро вітаю! А після теорії скільки треба чекати до практичної здачі, 9 місяців?
-
Я здала теорію на #водійські права! Раніше прав у мені не було. Здавала на англійській. Це був мій вибір, але є можливість здавати теорію також на українській, російській і ще 20 мовах 😀 Я обрала англійську, бо боюсь не точного перекладу (чула про таке). Також, на сайті #MPI є багато відео з правилами руху, але субтитри на англійській. Чула цікаву плітку, що варіантів перекладених екзаменів меньше, тобто якщо с першого разу не здасте, другій раз вам попадеться багато тих же самих запитань. Не знаю чи це правда.
-
Якщо раніше не було прав, то 9 місяців. Але вже зараз я пішла в autopac і замовила учнівські водійські права! Це ID з фото! Дійсне 3 роки. Тобто с цим ID я зможу ходити в Лікер маркет і навіть подорожувати літаком в межах Канади!
-
Так
-
Ясно. Дуже дякую за інформацію! Мені гінеколог в Україні рекомендувала робити, але ще проконсультуюсь у Канаді.
-
Доброго ранку! Ми робили доньці (14 років) цю вакцину. Сімейний лікар сам запропонував. Три дози по схемі. Сказав, що вона робиться до 25 років безкоштовно. Після 25 - платно і небажано.
-
З цими правами ви можете також і їздити за кермом, але тільки з досвідченим водієм і в певний час доби (детальний опис на сайті MPI є)
-
Рішення спонтанно подорожувати літаком в межах Канади набагато легше приймається після Лікер Маркету, до речі)))
22 Jan 2023, 08:02
109556/231110
about an hour ago