Українська Манітоба
-
1.Шукаємо помічника на ферму. Розмовний рівень англійської мови. Досвід роботи на фермах(водіння тракторів). $20+ в залежності від досвіду. Є можливість зняти будинок неподалік від ферми за $600 в місяць. Rossendale MB (100км від Вінніпегу) 2.Помічник на ферму, англійська вище базової, досвід роботи на фермах, надається будинок, $20. Baldur (150км від Вінніпегу) 3.Ассистент директора(executive assistant). Вільна англійська, бажаний попередній досвід. $16-18. віддалена робота( можна працювати з дому) 4.Токар. Верстатник. CNC. $17-26. (В залежності від досвіду)Досвід+ англійська вище базової. Winnipeg 5.Механік легкових авто з досвідом. (Декілька вакансій в різних компаніях)Розмовний рівень англійської. $23-25 на старт. Winnipeg, MB 6.Готель в містечку The Pas, Manitoba шукає прибиральниць(можна без мови)-$15.75 та офіціантів(з мовою) -$15.75+ чайові(в середньому $20 на годину виходить). Надається безкоштовне житло на перший час, доки не знайдете своє в місті Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення(не потрібно додавати мене в друзі )
-
Я здала теорію на #водійські права! Раніше прав у мені не було. Здавала на англійській. Це був мій вибір, але є можливість здавати теорію також на українській, російській і ще 20 мовах 😀 Я обрала англійську, бо боюсь не точного перекладу (чула про таке). Також, на сайті #MPI є багато відео з правилами руху, але субтитри на англійській. Чула цікаву плітку, що варіантів перекладених екзаменів меньше, тобто якщо с першого разу не здасте, другій раз вам попадеться багато тих же самих запитань. Не знаю чи це правда.
-
Привіт всім... Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Прошу макс репосту. Не залишайте дитину без батька. Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує операції та протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези.. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 5355--1611--6697--8742 Paypal vitalijviktoria132--gmail.com
-
Вітаємо, Вікторія Ясінко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Можна, але це не має сенсу, 99,9% людей є носіями того чи іншого штамму ВПЛ. Я була продакт-менеджером досліджень напрямку "Гінекологія" у всеукраїнській мережі лабораторій, тому трохи заглиблювалась в цю тему) Я нікого не відмовляю, зі щепленням може бути просто спокійніше, це теж має значення
-
Наступного разу скидайте посилання letmegooglethatforyou 😅