Українська Манітоба
-
Чи всі знають про Pharmacare? www.gov.mb.ca/health/pharmacare/ Можна податися будь-кому, задекларувавши доходи за 3 минулі роки і отриматувати ліки за рецептом абсолютно безкоштовно. Як це працює? Ви подаєте заявку, після підтвердження отримуєте паперовий лист з сумою (в мене було 100 доларів). За період з 1 квітня поточного року до 1 квітня наступного цю суму ви витрачаєте на ліки (рахується сумарно на всю родину), і після того всі ліки за рецептом вже будуть безкоштовно. Сума залежить від рівня доходу сім'ї
-
Та всі не такі 😅😁
-
Та я не такий
-
Швидше, скупайте 5 коробок, потім спекулювати будете
-
Ще хочу поділитися фішкою. В мене страховка Canada Life, нещодавно отримала пропозицію залінкувати мою картку з Rexall зі страховкою. І о чудо 🥹 25% майже на все: вчора купувала тайленол, крем для обличчя, едвіл. На засіб для вмивання обличчя не пройшла лише, бо він був на сейлі. 😍 Касирша була в шоці 😁😁😁
-
Аааа, хто шукав оселедець. Фрешко на Джеферсон
-
да майже кожний тиждень, тільки товари міняють. от зараз на що дають. я за рік так разів 15 брал то авокадо, то салат, то перці, та пойнтами давали більше ніж товар коштує.
-
I understand that opening an FHSA with a work permit can be a bit challenging. If you're facing any difficulty in doing so, there's no need to worry. You can always reach out to a financial advisor who can guide you through the process and help you. Let me know if there's anything else I can assist you with.
-
не бачили такі цукерки випадково? місяць зловити не можу😁
-
What about TFSA?
-
Так друзі , хто тут нещодавно прилетів , не підкажете , які готелі надають проживання з невеликою собакою. Маю на увазі безкоштовне розміщення українців до 30 д ? Прилітає знайомий з собакою, ось думаю в які готелі можна одразу дзвонити з тих, що надають поселення ? А які не петс френдлі Дякую
-
Awesome, appreciate your response sir
-
Yes, you can.
-
1 з 4. Любий товар акційний. Інколи бонуси не дає автоматом та приходиться у підтримку писати. Але це станадартна проблема у pc optimum.