Українська Манітоба
-
Дякую) сподіваюся, буде вільна кімната для нас) але якщо не буде - оце буде квест) гроші на готель будуть, звичайно, але місяць в готелі не перекантуватися)))))
-
Я маю cibc, але тут усі основні банки норм, td bank, scotiabank etc, на сайті є можливість зробити appointment
-
Якщо це можливо запишіться до банку до приїзду, раніше відкриєте рахунок раніше 3к
-
А буду щиро вдячна, якщо хтось поділиться власним досвідом саме переїзду. Як помилки зробили/що зробили вдало. Може є лайфхаки як перевозити багаж за притомні гроші, чи ще щось корисне? Можна сюди, чи в особисті, якщо так зручніше. Це було б дуже корисно для мене.
-
Так, відкриття chequing & applying for a credit card, тут є представники різних банків, може вам ще щось порадять
-
1. Все, що має для вас цінність (гроші, юв.вироби, документи і.т.д) - ручна кладь. 2. Рекомендую 4+ годин на пересадку у вашому першому аеропорту в Канаді, щоб отримати WP. 3. Робіть резюме та починайте пошук житла, роботи вже зараз. Зазвичай заселення першого числа місяця іноді ще 15-го. Пам'ятайте це. Це важливо, тому що, наприклад, ви заселилися до готелю 20 числа, то ви повинні будете виїхати до 19 числа наступного місяця. А це означає що у вас буде мало часу щоб орендувати житло до 1 числа
-
В CIBC дають два роки безкоштовного обслуговування, BMO & Scotia тільки рік. А потім зможете відкрити будь-який онлайн банк з безкоштовним обслуговуванням.
-
Плюсую до цього, моя мати не зробила резюме ні готувалася ніяк до праці і потім 3 місяця ми шукали, і знайшли тільки тому що щасливий случай звів нас з макдоном, кожен день без праці була істерика і тупе ниття, тому за працю треба думати заздалегідь
-
Підготуйте перед відʼїздом достатню кількість довіреностей . Шоб без вас хтось міг вирішувати ваші справи ( сплата рахунків, нерухомість , пенсії і тд ) в Україні .