Українська Манітоба
-
Кожен вибирає те що йому важливо. Безкоштовне обслуговування, чи велика кількість відділень, чи близько до дому... В RBC дебетова карта не призначена для інтернет оплати, але це не рекомендується для будь якої дебетової карти, для цього є кредитка ( і навіть в RBC можна зробити так щоб оплачувати онлайн)
-
це тому що у вас просто клієнтська картка яка має можливість отримувати гроші в банкоматі на платити за покупки сторах. Вам потрібна кредитна картка якою ви зможете розраховуватись скрізь без обмеженьі робити онлайн покупки тощо. Ну або зробити віртуальну дебетову але майте на увазі не всі працюють з дебетними картками
-
Візьміть улюблену косметику, якщо користуєтесь чимось на постійній основі, поки тут знайдете аналоги, може взяти час (особливо декоративну, доглядова тут краща). Ліки базові теж візьміть: протиалергійні, наприклад, якщо потрібно, і ще гліциседу тут не вистачає дуже)) І я б взяла 3-4 пари українського взуття MIDA, пересилати нові страшно трохи, їх можуть вкрасти на митниці) Обов'язково зробити якісні скани документів якомога раніше і зберегти їх в хмарку (навіть в декількох хмарках, щоб з гарантією). В принципі, все.
-
Ну не те щоб знамените, просто один з українських виробників. Так, це їхній сайт. Кеди Ortega від MIDA найзручніше взуття, яке в мене було, в подорожах в Європу я ходила по мільйону км на день і це було зручно. І вони дуже мінімалістичні і естетичні. Я не можу тут аналогів знайти, щоб так співпала зручність і естетика. Я хочу замовити 3-4 пари, вони на сейлі по 2000 гривень, але у нас поганий досвід з пересилкою, тож не впевнена, що доїдуть