Українська Манітоба
-
Доречі, дєвочкі 🙂 Якщо є якісь українські бренди взуття/туфільок/сумок, що вам так подобаються, що ви ото готові чекати пересилку з України і не мати можливості повернути (або повернення за свій рахунок), поділіться з тьотьою-шопоголіком, будь ласка 😂 Від себе можу порекомендувати два українські бренди які дуже люблю і періодично замовляю саме у них (хоча шось подібне можна і тут знайти, ясношо): 1. Люксової, не побоюся цього слова, якості сумки від Hvoya hvoya.ua В них і взуття є, але взуття я не купляла там 2. пОльта, якими, на мою думку, можна сміливо мірятися з Max Mara від Wonder Gallery wonder-gallery.com/en/ Там і одяг є, але я тільки пальто купляла
-
Одні із найулюбленіших, то ornament.in.ua/uk
-
То ж ще питання, чого хочеться)) Типу автентичного, чи…коротше…додумувати можна багато 😅
-
А mida - то любов 🧡
-
Дякую Вам❤️
-
Дякую🙏
-
Дивлячись яку роботу будете шукати. А так, то не вистачає красивого одягу, аксесуарів (шарфики) і взуття за розумні гроші. Якщо такий носили, то трохи візьміть із собою. Візьміть взуття на різні сезони, бо тут і демісезон є, а не тільки зима і літо. Звичайно, ліки на перші місяці, щоб не бігати в паніці по місту. Також одяг на той сезон, коли будете приїжджати, знадобиться.
-
А ще тут важко знайти сироп від кашлю.
-
Я б ще додала візьміть основні ліки з собою. Для прикладу, мені від головного болю допомагає тільки темпалгін. А він в Канаді, як виявилось заборонений. Перепробувала багато канадських ліків, нічого так не допомагає. Тепер, хто з друзів летить в Канаду прошу привезти мені ці ліки.
-
А укр.картами можна перший час користуватися? Я працюю онлайн, віддалено, мені зар.платня приходить на укр.карту.
-
Зовсім забув про ліки. Добре, що в чаті нагадали. Ми везли з собою цілий склад ліків. Особливо якщо діти є. На це точно гроші не жалійте. Особливо якщо мазі якійсь, навіть цитрамон, ібупрофен, може краплі якісь...все що використовуєте хоча би раз на рік.).