Українська Манітоба
-
У мене нічого не вивалюється, просто одяг не красивий продається. Немає тут оригінального, стильного одягу. Все сіре і однакове, так ще й коштує не дешево.
-
Візьму, дякую!)
-
Дякую) я почитаю обовʼязково)
-
Тобто навіть парацетамол та ібупрофен не купити просто так? Без рецепту?) Зараз, я частіше за все пʼю заспокійливі)))) тож треба зробити запаси)
-
та його того того ібупрофену та ацетомінофену повно від різних брендів і продається на кожному кутку без рецепту. Я раніше часто пив цитрамон (інколи голова може боліти) і думав що то єдине шо потрібне - але перейшов на адвіл який набагато краще. Проти алергіі тих еріусів та кларитинів більше ніж достатньо. І ще, що важливо - воно тут оригінал і працює, в Україні є можливість купити крейду за оверпрайс
-
темпалгін тут заборонений напевно. Ось стаття про нього в штатах але наші теж з ними десь поряд Metamizole, a nonsteroidal antiinflammatory agent, is prohibited in the United States because of the risk of agranulocytosis but is widely used in Mexico and other countries. pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12042592/#:~:text=Metamizole%2C%20a%20nonsteroidal%20antiinflammatory%20agent,in%20Mexico%20and%20other%20countries.
-
Не розумію , як тут людям взуття дорого ,до 50$ літні(також використовую як зимові ,коли купив авто ) ,зимові 100$ на всіх фурнітурах світу , чи то гортекс чи інші . Треба вміти шукати , хтось купляє сумку MK за 600$ в полопарку , таку саму купив дружині за 92$ .
-
Особливо в перший місяць, коли все нове, голова тріщить від нової інформації, не знаєш куди сьогодні йти і що робити, а тут ще й кава не допомагає. І ти розумієш, що блін, пий що є зараз, бо є більш важливі речі чим пошук та купівля нових пачок кави, бо не така😂
-
www.vivalon.ua/