Летіла з 2 валізами (1 в багаж + 1 ручна кладь) та рюкзаком. Пів валізи у мене були різні сентиментальні речи з роботи і т.д, фото з молодості. Перед поїздкою багато речей і одягу довелося викинути або залишити родичам. Зимового одягу у мене все одно не було. Перевантаження валізи було 2 кг. Але AirCanada закрила на це очі 😊.
Моя особиста думка — не варто везти в Канаду всякі фени та електичне приладдя та купляти потім трансформатори. Я купила вже в Вінніпезі фен за $30 у Winners. Ноутбук можна привезти.
Купіть заздалегіть на AliExpres перехідники до телефону та ноутбуку з американською виделкою. А то будете тут бігати і шукати.
Якщо у вас є змога у тому місці де ви зараз підти до Ікеа, підіть і придивіться до столів, ліжок, каструль. Приїдете у Вінніпег і вже будете знати що купляти. Так легше.
Обов'язково візміть лист від роботодавців що підтвержує ваш стаж роботи (у групі є приклади). Всі документи та дипломи. Просрочені паспорти може теж варто взяти. Якщо є змога, ваші медичні аналізи, щеплення і назви ліків.