Українська Манітоба
-
Ви бували в професійних перукарських магазинах,чи массмаркет?
-
Доброго дня,хто може допомогти?потрібне посилання щоб замовити в консульстві новый закордонний паспорт,дякую
-
Ось судинозвужуючі краплі в ніс Otrivin shop.shoppersdrugmart.ca/Luxury/Categories/Health/Medicine-%26-Treatments/Cough%2C-Cold-%26-Flu/Nasal-Care-%26-Sleep-Aids/Otrivin-Medicated-Cold-%26-Allergy-Relief-Original-Nasal-Decongestant-Mist-Spray-30ml/p/BB_058478460680?variantCode=058478460680&utm_source=Google&utm_medium=Shopping&utm_campaign=2023~1~5~LD~External~LoblawMedia~Beauty~LoblawMedia~None~National~shopping~shopping-GSKGrowthContributors2023-EN&utm_content=PLA~Intent~EN&utm_term=&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA7t6sBhAiEiwAsaieYkJi6W1kDiVkw3DqQgkL2mLZJi4f1rAtA7ANmNe1I877Y7az6lzzfxoChCQQAvD_BwE
-
Тоді зрозуміло,оскільки це проф.косметика і продається лиш в спеціалізованих професійних магазинах❤️
-
Ви все правильно зробили що спитали,оскільки ви як і решта інших ,потенційні покупці 😉тому,мені не важко надати інформацію якою ви зацікавлені 🫶🏼
-
Mida це якість, гарні моделі всіх сезонів, і ціни досить приємні як для якості такого рівня. І найголовніший та найприємніший момент - український виробник.
-
Мені це зовсім не сумно. Просто при виїзді з України треба було зібратися за ніч і виїхати. Я взяла зручні і необхідні речі. А коли тут пішла працювати в офіс, а виявляється тут жарко в офісах і я хотіла купити якусь сорочку на boxing day в Kildonan Place, то і побачила який одяг продається. На жаль, сорочка і тонкий светрик настільки синтетичні, що парять. Тут не просто знайти одяг з натуральних тканин. Звичайно, якщо їздити по магазинам кожні вихідні, або приділяти цьому більше часу, то щось можна знайти. Але на це піде деякий час. В Україні я ходила в торгові центри в період сезонних знижок. У мене не було конкретних улюблених брендів. Тут вже тільки зараз я можу знайти щось цікаве Superstore, але якщо немає знижок, то виходить не дешево. Тому зараз дивлюся що є на знижках. Звичайно, якщо спеціально поїхати в Plato's Closet, то можна знайти цікавий одяг і з натуральних тканин. Але мені не дуже зручно туди доїхати. Якщо робота буде не в офісі, то вигляд одягу, звичайно, не буде мати значення.
-
Дякую, я про нього не знала. Поки я його не бачила в найближчому Superstore. Звичайно, що треба час. У кожного свій досвід переїзду і проблем на місці.