Українська Манітоба
-
Мені це зовсім не сумно. Просто при виїзді з України треба було зібратися за ніч і виїхати. Я взяла зручні і необхідні речі. А коли тут пішла працювати в офіс, а виявляється тут жарко в офісах і я хотіла купити якусь сорочку на boxing day в Kildonan Place, то і побачила який одяг продається. На жаль, сорочка і тонкий светрик настільки синтетичні, що парять. Тут не просто знайти одяг з натуральних тканин. Звичайно, якщо їздити по магазинам кожні вихідні, або приділяти цьому більше часу, то щось можна знайти. Але на це піде деякий час. В Україні я ходила в торгові центри в період сезонних знижок. У мене не було конкретних улюблених брендів. Тут вже тільки зараз я можу знайти щось цікаве Superstore, але якщо немає знижок, то виходить не дешево. Тому зараз дивлюся що є на знижках. Звичайно, якщо спеціально поїхати в Plato's Closet, то можна знайти цікавий одяг і з натуральних тканин. Але мені не дуже зручно туди доїхати. Якщо робота буде не в офісі, то вигляд одягу, звичайно, не буде мати значення.
-
Дякую, я про нього не знала. Поки я його не бачила в найближчому Superstore. Звичайно, що треба час. У кожного свій досвід переїзду і проблем на місці.
-
На жаль, у наш досвід був інший: після приїзду ми всі декілька місяців постійно хворіли. А коли син кашляв ночами, то лікарі виписували інгалятор :) Добре, що родичка розказала про Stodal. Ми лікарю розказали, а вона про нього і не знала. Поки я його бачила лише в City Place. В той час він нам не допоміг. Ми змінили вже декілька лікарів. Зараз ми лікуємося іншими методами.
-
справа і тому що наші люди бояться кашлю хоча це захисна функція організму, звісно що більше 8 тижнів то не норма, завжди правильно шукати все самим а не надіятись на когось… ми з сином теж мали затяжний кашель, але як потім зрозуміли на плісняву якої навіть не було видно. То ж навіть якщо затяжний кашель то його не завжди слід лікувати, а шукати причин, а їх може бути безліч… інше питання що тут довго навіть елементарно піти щоб прослухали чи перевірили чи не приєдналась бактеріальна інфекція. По більшості країн сиропи заборонені до 2(чи 4)і не рекомендовані до 6 років, а потім тільки за лікарською рекомендацією і така практика існує не дарма бо у дітей вужчий просвіт бронхів, а муколітики(якщо ми за ці сиропи говоримо) продукують таку кількість яку фізично дитина не від кашляє(але буде намагатись і ось коли отак натужно дитина відкашлює то туди з радістю приєднується бактеріальна інфекція яку вже без антибіотика не візьмеш) Кароч міжнародні протоколи лікування не просто так розробляються і удосконалюються кожного року👌🏼
-
Підіть в Zara в поло парку. Там купа сорочок котонових по 25 дол. А ще краще замовте онлайн в магазин (безкоштовно), поміряйте, і поверніть (безкоштовно) те що не підійшло. Якщо додому, то доставка 3 дол. Зараз великі знижки. Я так за 150 доларів оновила собі весь літній гардероб 🙂
-
А, так, тут немає дитячих краплів а ніс для дітей до 6 років. У нас було так: "Лікарю, син кашляв всю ніч, і ніс забивається. Я спала сидячи з ним на руках, щоб він не так сильно кашляв". Лікар: "That's okay." :) Ми одному лікарю показали дитячий сопле відсмоктувач, то вона спитала "що це". А інший зрозумів що це і навіщо. Ну, тут фізрозчин для промивання носа можна купити великими об'ємами. От це і є тут "дитячі краплі".
-
Всім привіт. Потрібно обміняти usdt на кеш , якщо когось цікавить, напишіть в приват, буду радий. Дякую
-
Ага, тут таке рекомендують від усього. Я не вірю, що він не б'є по печінці. Тайланол сильний. Коли у малого температура піднімалась до 40, то він найшвидше допомагав.
-
Дивлячись чи треба розмовляти з клієнтами, чи просто загально-адміністративна робота. Спробуйте себе на співбесіді і зрозумієте чи вам вистачає рівня мови чи ні. Але, чим вищий рівень, тим легше буде.
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.facebook.com/share/p/TQTnFbv8NWwPL2fw/?mibextid=79PoIi
-
Может кому нужна квартира в центре, в стороне аэропорта , аренда 765 все включено. Сейчас живем тоже здесь , освободилась квартира
-
На жаль, тут не просто не можна надіятися на лікарів в таких хворобах, а потрібно ще й згадувати народні методи і різні примочки і тп. Нам місцевий лікар рекомендував дихати над лушпинням чи над чимось ще, вже не пам'ятаю. Добре, що в Україні у нас був гарний педіатр і поки ми ще по пам'яті користуємося її рекомендаціями.
-
Доброго вечора. Якщо закінчив безкоштовні курси зі зварювання в Red River College, чи можна подаватись на PNP? Вимоги також передбачають, що якщо закінчив будь-яку навчальну програму тривалістю не менше 1 року (крім мовних курсів), то можна подати заявку, окрім вимог до досвіду роботи або підтримки друзів.
-
Кілдонан Поейс не є тим молом, куди є сенс ходити за одягом. Там мало магазинів. За одягом краще в Поло Парк, Аутлет Мол. Хоча навіть в Кілдонан Плейсі є банальний Н&М. І там не було жодної сорочки з натуральних тканин? Нє, ну ок, може ви просто не знайшли, або їх всі шо були розгребли на боксінг дей. Ок, може бути. Але виходить, що ви за одним випадком, коли ви на боксінг дей в Кілдонан Понйсі не знайшли натуральну сорочку, зробили висновок, що, цитую, «…одяг не красивий продається. Немає тут оригінального, стильного одягу. Все сіре і однакове, так ще й коштує не дешево» ? Ой вей.