Українська Манітоба
-
Добрий день, може , у когось подібна ситуація і має водійське посвічення однієї з країн Євросоюзу .(Українське замінив на іспанскьке Чи зможу я замінити іспанське на канадське. Thanks in advance.
-
Хто там казав, шо старі бюджетні авто - це корита ненадійні? Прилетіло поруч зі стоянкою і частково на неї рівно напроти будинку де я жила, там на цій стоянці лишилась моя Авео 2007 року. Так от, у половини будинка вікна повилітали, а цій консервочці хоч би що, цілесенька!
-
locations.cibc.com/search/mb/winnipeg?q=Winnipeg
-
Агенція Welcome place (Manitoba Interfaith Immigration Council Inc.) організує інформаційні сесії щодо можливості поселення новоприбулих українців у сільскій місцевості Манітоби. Програма включає безкоштовну поїздку у вибране місце, зустріч із представниками цього регіону (включаючи роботодавців, представників шкіл, відповідь на всі запитання). Хочу зауважити, що зустрічі, які відбуваються по четвергах, з цього тижня будуть ЗА НОВОЮ АДРЕСОЮ: 521 Bannatyne Ave, Welcome Place, 15.30.
-
Так все норм виглядає, якщо ви про те що немає «лінії-графіка» то це тому що ви отримали тільки один раз рейтинг і це типу точка на графіку а щоб був графік потрібно хочаб 2 точки, тобто коли скор оновитися хочаб 1 раз буде графік.
-
Все можливо, бо для виїзду потрібна довідка, яку видає державна ветиранарна агенція, для неї потрібно щоб були титри, яким більше 90 днів, на сайті уряду Канади дуже детально розписано, що потрібно для ввозу кота, від цього можна відштовхуватися і для інших країн, хоча для кожної країни раджу дивитись окремо, умови різні