Українська Манітоба
-
Блін в мене всякі плюшки від банка на доставки є , але якщо ти вже зареєстрований користувач в доставках то ти не можеш ці плюшки юзати , такі як uber one на рік безкоштовно , мені треба йти в банк чи як ,бо я не можу сам це зробити чогось ,вже і в техпідтримку писав , сказали йти в банк. Там немає такої умови що ти маєш бути новим користувачем . Хтось це робив ?Проканає якщо йти в банк ?
-
А взагалі я вдячний всім людям хто залишав чайові в доставках . Коли я в перші місяці перебування в Канаді шукав роботу і бавився в доставщика . мені було дуже важливо получати кожен $ чайових . Це дозволило протриматись і спокійно знайти норм роботу . Особливо тішило коли люди скидали значні суми ( для мене тоді 20$ була надзвичайно значна сума) на чай просто тому, шо бачили імʼя доставщика yaroslav. І писали в чат додатку слова підтримки. Я не розбагатів на доставках , але це цікавий досвід.
-
Чайові то дуже гарна штука, якщо ти не платиш, а отримуєш 😊 коли я працювала в ресторані на мінімалку, мої чайові покривали мої податки. А тепер я працюю в магазині і ледве мржу платити всі рахунки, хоча година коштує більше 😢
-
Нагадую, що ті чайові, що ви платите йдуть ще й на кухню. А там парилово ще те.
-
Беріть в лендлорда загальний ресіт за минулий рік
-
Я про те , якщо поїли на 100 баксів , і хочете залишити 10% від рахунку на чай . То воно буде рахувати відсоток не за саме замовлення на 100$ , а за замовлення плюс податки зверху , тобто це не буде 10$, а буде трошки більше . Тобто чайові відсотком ідуть вже за за податки , що трошки дивно .
-
В принципі, цього досить, якщо чітко видно, кому пішли гроші. Однак, якщо інформація не цілком зрозуміла, то попросіть лендлорда надати інформацію про всі платежі за 2023 рік. Також нагадаю, що якщо ви робили передоплату і частина оплачених місяців у 2024 році, то ви маєте право включити ті витрати у деклрацію 2023 рік. Однак, це не стосується різних damage, pet deposits.
-
Пропрацювавши рік в доставці, можу сказати наступне: найдешевше замовлення - найбільше геморою. Чай здебільшого не є. А якщо є, то хитро зроблено - 11км - 14$, де 4,5 ціна від дордашу решта чай. А так…
-
У нас іноді лишають чайові в грумінгу. Так, це звісно приємно, для мене це ознака що ти зробила свою роботу добре. Але це тільки самі коли хочуть і тільки кешем у нас можливо. А термінал наш питає клієнтів тільки чи хочуть вони задонатити пару доларів на місцевий притулок, про тіпси не питає. Я вважаю це правильніше.
-
Це тіпс для тітоньки з податкової 😁