Українська Манітоба
-
Скільки їм років ? 😶🌫️
-
Це страшне відчуття, коли дружбан останній раз був онлайн 9 днів тому 😭😁
-
А так усе життя на паузі і нєхера не ясно що далі
-
Я прям навіть не буду жартувати. Йобана русня, тут це однозначно и питань бути не може
-
5 і 10. Якщо б не русня то була б 3 вже дитина напевно
-
Дякую, так є, після того як ви написали перевірила. 85 дол на exam, і 350 на окуляри. Чи можна відправити електронкою чи як?
-
Як я розумію , ви не будете залишатися, то турне знайшли для себе стабільного життя 🥲
-
Зазвичай, через сайт провайдера. У вас має бути доступ до вашого акаунту. Звідти відправляєте. Яка у вас страхова компанія?
-
Canada life, є аккаунт. Дякую вам, то для мами, будемо користуватись вперше
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, без причини впав кредитний рейтинг на 27 пунктів. Наступна ситуація: завжди намагаюсь тримати руку на пульсі, тому час від часу перевіряю свій кредіт скор на Borrowell (Equifax) Credit Karma (TransUnion). Рахунок і кредитка в RBC (мій кредитний рейтинг в банку відповідає рейтингу Credit Karma, Borrowell завжди був трошки менший) . Впродовж восьми місяців всі мої фінансові операції були одноманітні, не витрачав більше 20% ліміту кредитки та завжди все вчасно платив. Не знайшовши відповіді на своє запитання в Інтернеті - завітав я до банку. Консультант підтвердив, рейтинг дійсно впав і перше його припущення що мною був зроблений hard check. Це була хибна гіпотеза, бо я плавав у питанні що таке hard check і тому по банках не ходив і не дізнавався за кредити, дилер шипи і всі види кредитних карток в супермаркетах обходив стороною, платежі також були зроблені вчасно. Консультант зробив ще декілька припущень: коли приходив eStatement на 374,25 я платив 500, а так не можна бо система не розуміє що я оплатив заборгованість. Але в такому випадку мій кредитний рейтинг мав падати що найменше ще п’ять разів… Наступне припущення що в мене не підключена авто оплата eStatement ( знову посилання бо система не розуміє…) Ну і останнє що в мене тільки одна кредитна карточка… От і все що я зміг дізнатись в банку. Можливо серед нас є працівники банку або знаючі люди, щоб пояснити чому кредитний рейтинг ходить по парканах. Дякую наперед.
-
Цікаво а чому не кажуть шо з праці на дордаш, убер и скил до витрат на пальне та обслуговування авто, потрібно напевно буде ще сплатити податок до 20% чи не потрібно?
-
Скажи будь ласка а нащо ти взагалі так заморочуешся ціею кредитною історію?вона не на що не впливає. Авто телефон житло тобі дадуть і так навіть якщо в тебе ніколи не було кредитної картки. % ставка не залежить від твого рейтингу кредитного
-
В мене теж саме, але впав рейтинг одразу на 40 пунктів.. так і не зрозумів що відбулося
-
Хтось там колись сказав що він треба. Я маю кредитку сібс але ніколи єю взагалі не користувався,і взяв авто під 5% нове і телефон. Забий на той кредитний рейтинг.
-
бо навіть ще не платили:))
-
А від чого залежить ? І чому тоді всі так паряться за той рейтинг ? Ми теж доречі
-
Ну ось і виходить що там нема заробітку. Бо то шо нібито заробив потім на налоги відав.
-
Ні не важливо,іпотека не має відношення до рейтингу кредитного. От якщо ви щось візьмете в кредит умовно телефон і не будете платити то тоді да вам більше ніхто нічого не дасть,а якщо ви норм платите то не морочте голову з цими кредитними рейтингами.
-
сумнівна ідеія. Гроші то все одно заходили. Не дуже важко перевірити.
-
Ну телефон я теж взяла. Оператор навіть не перевіряв той рейтинг , але ж то не ті суми взагалі.. я думала, на моргейдж важливо буде
22 Jan 2023, 08:02
110260/229617
14 minutes ago