Українська Манітоба
-
Привет, есть ли у вас есть ли у вас есть ли у вас есть ли у вас есть ли у вас есть ли у вас есть знакомые которые пролджэго кенго
-
Вместе?
-
Ти в адекваті?
-
Шо я купив?
-
Бро шо ти курив
-
Можна було ще минулого робити. Хто відкрив.
-
Кредитний рейтинг це числове вираження успішності твоєї кредитної історії. Заморочуюсь бо це впливає при іпотеці. Якщо мені вдасться отримати менший відсоток по кредитуванню завдяки високому кредитному рейтингу це буде моя маленька перемога. Якщо на вашу думку рейтинг не впливає, то для мене хай він буде високий а не низький, навіть якщо він і ні на що не впливає. Вважаю моргедж брокер не підтримає хід ваших думок.
-
Yes
-
Looking to buy your first property in Canada? I am here to help! With my expert guidance and support, you can make your dream a reality. Don't let the daunting process of buying a property hold you back. Let me take care of the details while you focus on finding the perfect place to call home. Contact me today (204) 998-8349 to get started or sign up for a free webinar to learn more! www.eventbrite.ca/e/how-to-buy-your-first-home-in-canada-tickets-792188225307
-
Every Year, $8000 per year, maximum $40,000
-
I can prove that he/she is wrong.
-
Дордаш?