Українська Манітоба
-
Рік живу в даунтауні) південніше бродвею і мені дуже подобається, особливо влітку) парк і річка близько)
-
Kildonan Park, Westview Park (пiвнiчна частина), на Forks маленькi горбики
-
Добрий день! Питання, якщо можна). Дали Work Permit не на три роки, а до кінця дії паспорту (на 2,5 роки). З'являється другий закордонний паспорт на 10 років. Чи можна подовжити термін дії Work Permit (або отримати новий) на ці півроку? Може хтось так вже робив, що для цього потрібно, якщо можна? Заздалегідь дякую
-
Побігла шукати. Дякую за підказку❤️
-
А у мене питання про авто. Якщо брати не з салону, а те авто що було у використанні, середнє звичайне авто в норм стані скільки +\- коштуватиме і що окрім грошей та прав потрібно для придбання?)
-
Вибачте, я не можу відповісти на ваше питання (( Бо навіть якщо моє припущення, що «вона» = це «сторонній бухгалтер», вірне, я не не знаю, що то був за листочок, що за сума, яку вона підкреслила, як вона її вирахувала, та що насправді було в вашій податковій декларації. Я роблю свої декларації сама, онлайн, і всім людям, у кого проста життєва ситуація «одна робота на дядю, і немає ні підробіток, ні свого бізнесу тощо» рекомендую теж так робити.
-
А чому ви не звернетесь до людини, яка вам допомагала подавати декларацію? Якщо вам сказали що повернуть 3 тис, а повернули половину… за 1,5 тис я б на вашому місці вже давно б це зробила 🙂
-
Вона це мила леді з york st, там безкоштовно люди допомагають все зробити , tax return Треба просто відповісти на всі її питання, дати усі документи В кінці вона дає 2 листочка А4 де купа інформації цифр, скільки такс ретерн,GST тай таке) І там написано сума до повернення, щось по типу 3022, (це вона і підкреслила) бо сінгл інком плюс я орендую але цього не прийшло, прийшла половина) Я мабуть знайду той листочок і до неї ще раз повернуся😅