Українська Манітоба
-
Ні, в літаку дадуть митну декларацію - одну на родину . Більше нічого не треба . Вони мають право запитати куди ви їдете, навіщо, та ви повинні надати докази , якщо запитають. Типу бронь готелю, які єірбнб, чи якщо до друзів - то знати їх адресу та номер телефону місцевий . Ну то скоріш за всього не трапиться 😁
-
А по прибуттю не треба робити якусь Tourist card? Шось вичитала, але кажуть, шо не робив ніхто 🤔
-
CIBC
-
Гарного відпочинку 🥲передайте Мексиці привіт 😭
-
Дякую дуже 🙌
-
Нічого не потрібно, якщо є віза з мультіентранс до Канади . З собою обовʼязкового мати орігінал ворк перміту .буде ще трабл у тому , що не дасть вам зробити онлайн чекін на літак , тому що працівник компанії повинен буде в ручну перевірити вашу візу в Канаду , щоб випустити вас до Мексики . Тобто трошки раніше треба буде приїхати до виліта .
-
Добрий день, чи можете порадити якогось бухгалтера , який розбирається в цьому? Брати вже одну консультацію, виникла підозра, що той бухгалтер не розуміється , що таке usdt, чи легально це. Основна ідея була: заводьте гроші сюди як завгодно , тільки майте договір купівлі - продажу , щоб підтвердити їхнє походження. Договір в нас є.
-
Блін додалась а там чат чистий і по пошуку звісно теж нічого немає🤪 Може то у мене глюк чи то для всіх нових? І як тоді продивитись можна реальні відгуки?👀 відпочинок ще невідомо коли, але ж цікаво 😊
-
Той бух сказав що норм. А я читаю по чатах, кажуть, можуть бути проблеми з комітетом , який це контролює . А комусь блокувати такі транзакції і потім по 30 хвилин на телефоні розблоковували доволі невелику суму
-
Але якщо я наприклад заведу в 5 платежів від різних людей p2p? І прикладу договір з походженням . Чи не виникне питань?
-
Доброго дня! Чи може хтось порекомендувати компанію у Вінніпезі, що займається встановленням вікон не за всі гроші світу?
-
Так, з різними продавцями
-
P2P?
-
Я виводив гроші з usdt рік назад кількома траншами до $5000 CAD, проблем не було
-
є знайомий який працює на одну з них, можу попитати його якщо у вас є якісь питання. Звичайно то не буде 100% об'єктивним. Знаю що є суто про-кацапські компаніі, то я б не став їх підтримувати своїми доларами.
-
Добрий день, не підскажете як краще відправити новий телефон в Україну?
-
Привіт, шукаю роботу Childcare assistant, є всі документи, щоб почати працювати вже. Можливо хтось у садку бачив оголошення?
-
Мій чоловік працює в Access window and door,компанія у Вінклері Але вони дають послуги по всій Канаді Скільки коштує не знаю, але те що працюють з німецьким профілем то це факт
-
Звуки міста мені подобаються, шкода тільки, що через надзвичайні ситуації вони виникають.
-
1. Криптовалюта - це легально в Канаді. Навіть є окрема канадська біржа ndax. 2. Джерело походження грошей може цікавити не податкову, а банк, куди ви відсилаєте гроші. Депозити 10к і більше можуть викликати питання, і банк буде вам телефонувати, щоб ви підтвердили походження грошей. Як правило, питають 1) чи очікуєте ви гроші, 2) сума, яка очікується, 3) що це за гроші (власні заощадження тощо)
22 Jan 2023, 08:02
110575/233078
about an hour ago