Українська Манітоба
-
З крипто у Канаді не так багато проблем щось зробити нелегально. Це легально, усе ок. Більша проблема з вашим особистим ризиком, так як з крипто завжди більший ризик втратити гроші, ніж зі звичайними переказами банками. Тому ця сфера така зарегульована у Канаді, так як правила стараються захистити пересічного користувача
-
Вітаємо, Alina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня, продам своє авто. Цiна 8900 cad з торгом, або 8500 cad без торга. Мазда 3, 2010 року, 159 тис км, clean title, safetied, block hitter and remote start, автоматична коробка. Працюе кожна кнопка, масло змiнено 2000 км тому, практичнє япононськє авто. Тел 2048947518 Telegram @plutal
-
Зараз дуже добрий час інвестувати в крипту :) скоро etf spot bitcoin підтвердять (надіюсь) :)
-
Цікаво чи таке можна оскаржити. Все ж таки це не ваша провина, що місто забило на дороги.
-
Все так, але в мене машина значно краще гальмує, коли я сам ногою гальмую + автомат в ручний режим. Welcome to Canada 😁
-
Як тільки звертаєш з головної дороги - хочеться машину іконами обставити 😁
-
Можна. Спокійно: «guilty/not guilty with explanation” - і пояснити це перед суддею..І місто дуже багато витрачає на дороги, але цього року буде скорочення фінансування.
-
В мене теж, я зрозумів, що тут треба studded tires ставити і не забувати, що ABS - це не панацея, а треба і ногою працювати.
-
Ну новий мер пробує щось міняти….але покищо тільки підвищення податку на нерухомість…тай таке.
-
Якщо бачили спалах, то чекайте на лист щастя. Хоча підозрюю, що вам було не до спалахів 😁