Українська Манітоба
-
У даунтауні десь обирай, там є місця
-
Вітаю з приїздом 😉
-
А як записатись, якщо у всіх офісах немає місць?
-
траншом від уряду Манітоби)))
-
Ще б баланс такий як на прикладі мати :)
-
Кредитка - це кредитка. 1-2 тижні чекати - це нормально. Мова йде про Visa Debit, яка прив'язана до вашого дебітного рахунку, однак ви можете користуватися цією карткою для розрахунку он-лайн тощо
-
Особиста історія з 50$ реферальними. Їх ститема хромає, не лінкуються реферали. Ми їх задовбували 2 тижні. Мені потім сказали що через менеджерів у них вийшло. Так що якщо морозяться і маєте час то задовбуйте))
-
Ось приклад номеру банківського рахунку. Усі три числа є важливими
-
Все відносно, мені cibc не відразу дав кредитку. Чекав місяць, інші у родині чекали близько 2 тиждня. Маю пораду не йти відразу після оформлення сін у банк за кредиткою. В мене затримка була через те що сін ще не світився у системах і обробка запиту на кредитку була відправлена на мануальну перевірку (мені так пояснили) почекати треба хоча б 3-5 робочих днів.
-
Yes
-
Бо є наприклад у мене український пейпел, треба я так розумію реєструвати пейпел ще на канаду?
-
Віза дебіт - це картка. Дані рахунку інші. Відкриєте рахунок - отримаєте дані
-
Канадський рахунок - це та ж віза дебіт?
-
PayPal або напряму Канадський рахунок підв'язуєте
-
Чи підійде та ж віза дебіт
-
А для комерційних платежів? Наприклад продаєш щось на ібеї
-
Так
-
Адресу готелю вказувати?
-
Всі банки одинакові приблизно. З RBC бувають моменти, бо не завжди відразу дають картку. CIBC відразу про відкритті рахунку видає visa debit. Думаю, Scotiabank також
-
Може кращі банки є?
22 Jan 2023, 08:02
11062/236724
about 2 hours ago