Українська Манітоба
-
Що за мапа? Мені теж треба
-
Якщо був спалах, ви б його точно помітили. Велика вірогідність, що то камери спостереження.
-
Ні, сьогодні не рахуємо, бо з дому не виходила) от був, наприклад, минулого тижня льодовий дощ. Навіть ходиьи пішки важко було, бо не посипані тротуари були. Менеджер будинку теж не посипані паркову, до прикладу, хоча там лід
-
1-2 тижні
-
Дороги посипають ще й як. Навпаки тут проблема, що через ту сіль все іржавіє дуже швидко
-
Дивно, всюди де іздив сьогодні було почищено 100%, але присипало знову
-
Привіт, хто може під'їхати допомогти замінити колесо, бо пошкодилося ? Перетин Higgins Ave та Acores St
-
А тут взагалі є таке, що посипають дороги, як в Україні? Бо справді не бачила. Головні дороги "розбиті" колесами то ще менш-більш
-
Колесо якесь є, запаска я маю на увазі. Більше нажаль нічого немає.
-
щось потрібно для цього?
-
@TETIANA0403, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
можу допомогти, наче є ключ та домкрат
-
Вітаємо, Anna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
геопозицію можете надіслати просто?
-
Погано видно на карті я з'їхав з Higgins до Acores
-
тут?
-
Скину пізніше ,за рульом ☺️
-
Був би вдячний. Адресу вказав вище
-
А скільки штраф доречі ?