Українська Манітоба
-
Тобто , якщо на тій мапі нема камери , де я проїхав на червоний - то тікета не чекати? 👀
-
www.winnipeg.ca/police/services/traffic/photo-enforcement
-
Збірник заговорив від порушення правил дорожнього руху зветься Manitoba Brown Book Уважно читаєте, 🧐 ознайомлюєтеся із цифрами штрафів за порушення, 🤑 бажання порушувати правила зникає само собою 🥳🥳🥳
-
Я знаю що біля гідранту якщо зупинитися , то соточка злітає 😂
-
Дякушкі за інформацію, бережіть себе
-
Нам за 0.1 сек на червоний прийшло $203
-
Я ще не получав,не знаю ,думаю в районі 120-150$. Знаю що за перевищення швидкості в шкільній зоні -250$.Знайомий їхав 46 ,а мав їхати 30.
-
скоро побачите що тут роблять з дорогами коли сніг. Їх і посипають і прибирають а потім сніг вивозять за місто навіть з парковок
-
Яка найкраща безплатна кредитка по кешбеках ? Cibc від костко є , які можете ще порадити ? Є ще від рбс але там тільки up to 2% for groceries тільки ,хочу її закрити і якусь нову відкрити ,але впадало моніторити ,може хто підкаже;)
-
CIBC visa infinity Кешбек за бензин (на будь якій заправці) краще, ніж кешбек від сібс-костко на Костко 🙂
-
Дякую друзі 😉
-
CIBC Visa Dividend Platinum 4% on groceries and up to 1% on all other purchases like food and more.
-
Виглядає, що CIBC Dividend® Visa Infinite* Card найкраща серед карток CIBC Однак, для новоприбулих буде важко відразу відкрити, бо вимоги до доходу від 60К на одного і від 100К на сім"ю www.cibc.com/en/personal-banking/credit-cards/comparison.html?cards=vdic,vdpc#
-
Вітаю) Підкажіть, будь ласка, чи видають зараз картки на басейни/зали? Знайомий приїжджає через декілька тижнів, а я вже не пам'ятаю, що і де дають 🙈
-
Костко картка для нас найкраща. Використовуємо тільки в костко. Є triangle worldclass elite mastercard - від canadian tire - але це і заодно свого роду банк - використовуємо кредитку для оплати усіх bills та property tax
-
Тобто якщо дохід 57к вони навіть розглядати не будуть ?
-
Добрий день, допоможіть розібратися з HYDRO Це перший раз, коли я сама оплачую, прийшов лист, що треба 300$ депозит, який буде повернено через 24 місяців, якщо я плачу все вчасно Якщо не оплачу до 22 грудня, то він прийде разом з bill Зайшла в свій аккаунт, там тільки bill, без цих 300$. Як їх оплатити? Чи оплачувати bill зараз чи чекати ще чогось (поки вони додадуть той депозит)?
-
Діпазіт не треба коли платиш з крідітки. А так справді є
-
Ось таке мені відповідають усі канадці, хтось чув про ці 300$?
-
А як його уплатити? Ніде немає опції «депозит» тільки Bill
22 Jan 2023, 08:02
110654/230460
9 minutes ago