Українська Манітоба
-
300$ додадуть у наступний рахунок. Ви може налаштувати pre-authorized payments, вони самі будуть знімати гроші. В такому випадку не потрібно платити ці 300$
-
Якщо $300.00 все таки заплатите,то через 2р їх автоматично вам повернуть із відсотками. Просто не заплатите десь приблизно 1 рахунок рівно через два роки. Автоматично варто підключати коли ви новий абонент якщо ви особисто маєте доступ до лічильника і раз у два місяці передаєте показники. Рідко, але буває що власник має доступ до лічильника чи вони закриті з доступом в агенства/property manger. Зустрічала випадки коли власники не зчитували показники місяцями, і арендарі платили estimated bill. Ну він зріноважувався раз у два місяці, коли працівники mb hydro знімали показники. Автоматичні платежі не є нічим страшним по суті.
-
У мене немає доступу до лічильників, і мені це не завадило поставити автоплатіж. Вони дійсно знімають один платіж усереднений, а потім знімають дані та вирівнюють. Але не сталося нічого такого, що змусило б мене відмовитися від автоплатежу. У мене взагалі все на автоплатежі, оренда квартири, оплата домашнього інтернету, оплата зв'язку, гідро. Я взагалі не заморочуюсь із цього приводу. Це економить час та нерви!
-
У мене теж вимагали депозит, але близько 100 доларів, мені його додали в баланс взагалі без пояснень. Моя канадська подруга подзвонила їм і вони пояснили, що це депозит і зазначили, що він не потрібний, якщо налаштувати автопеймент з карти (щоб у них не було сумнівів, що ви заплатите вчасно). Я налаштувала, сума з боргу зникла. Може, вам ця схема допоможе
-
Запрошую маленьких принцес на майстер клас з виготовлення корони Ельзи. Ваші донечки зможуть декорувати свою власну корону, яка неодмінно перетворить їх на королеву Ельзу, чарівницю і володарку зими. Всі матеріали надаються. З собою взяти гарний настрій і бажання творити. Для дітей від 4 років. Де і коли: 28 січня з 17:00 до 18:00 в Park City West Community Club (115 Sanford Fleming Rd) Ціна 25$. Кількість місць обмежена. Для реєстрації пишіть у приватні повідомлення або телефонуйте 204 558 3710 З нетерпінням чекатиму на ваших принцес!
-
Я налаштував автопеймент навіть без вимагання того депозиту. Просто декілька раз забував той біл сплатити а потім дивлюсь а вже пізно. У них є лоан програми які можуть бути корисними і вони дивляться тільки як вчасно заходять платежі по їх рахунку .Тому бажано мати з ними гарні стосунки і легше зробити той автопеймент. Більше того, як є біл, то треба його платити. Навіть якщо щось з ним не так, то платити, а потім розбиратись, то, по суті, автопеймент просто економить трошки часу.
-
Вітаємо, Ievgen Komashko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Чого ви думаєте що він прийде? Там камера чи шо?