Українська Манітоба
-
Тобто один власник, в якого хоть якийсь рейтинг?)
-
Здається я розумію, але не дуже😅😅😅 щиро дякую🌸
-
Не варто ускладнювати життя В разі ДТП постраждає рейтінг безпеки _того_хто_був_за_кермом, а не _зареестрованого_власника
-
І машину думала на двох оформити, але якщо страхування із-за цього вийде вище, то може і не варто тоді
-
Single vehicle collision не вплине на сейфті рейтинг Аварія з іншим авто за вашою провиною поставить вас на -5 балів.... Як що починати з 0 -5 => права коштуватиме вам 500 наступний рік ( don't quote on me, цифри на загальний найгірший випадок) То ж тримайся далі від проблем
-
тоді може на чоловіка оформити якщо він їх не збирає?
-
У нас тільки одна зарплата зараз😅
-
Міняли все що треба і не треба
-
шось там мабуть і бампер і капот і фари і інші заміни
-
Так, думаю, що це якось повʼязано з тим, що auto body shop де робили estimation наміняв запчастин на $15000
-
може дешевше було бампер самому поміняти?
-
стойте, хіба якщо сказав що сам збив забор і треба весь перед міняти то не впливає? Має бути те саме зниження рейтингу
-
Ого
-
Знайома недавно пошкодила бампер об огорожу при паркуванні і їй MPI одразу -5, права тепер $500
-
Так, я розумію, просто цікаво чи є якась кореляція між вартістю ремонту і тим скільки балів знімають.
-
рихтовкою ж ніхто займатись не буде. Трошки здерте крило -нове крило плюс фарбування і зняти поставити. І так по всім деталям. Може хлопці в гаражі припаяли наприклад кріплення на фарі, то на ділершипі зразу нова фара і всі щасливі. З іншого боку вони відповідальні за ремонт і за те щоб те кріплення не відпало на морозі або на сонці пізніше
-
То всюда такі, в Україні також фірмові ділершипи міняли все що треба і не треба.
-
Та я розумію, смачного їм там, щоб не вдавились від жадності 😄
-
всі їсти хочуть:)))
-
Ви можете бути обоє власниками - це форма TOD. Однак, страхування оформляється на одного , в кого кращий рейтинг. Їздити може бути хто.
22 Jan 2023, 08:02
110772/235946
about an hour ago