Українська Манітоба
-
Сам кабель має працювати (тільки купила). Я не впевнена чи працює та частина, що в машині. Складно пояснити ))) в мене під бампером вилка, ту вилку підʼєдную до кабелю і в розетку …. Але я не бачу різниці що до підключення, що після…
-
Деякі встановлені розетки розраховані на подачу живлення яке залежить від температури на дворі. Тобто коли тепло, то з неї нічого не зможете взяти, коли холодно то половина потужності і коли дуже холодно (холодніше -15) то 100%
-
От дивилась… ніби теж нічого. Завтра тоді ще спробую і лічильник подивитись і сам кабель
-
А якщо не від цього стандартне страхування, то для чого воно взагалі?
-
Але якщо машина просто на сервісі - то не рахується
-
Гляньте на лічильник
-
Тоді потрібно брати звісно
-
дтп, вкрали, вандалізм тощо
-
Ремонт після ДТП теж туди
-
та то лампочки на самих переносках, воно ні про що не каже майже. Підключили і має бути ок. Якщо переноска працює (вище писали можете через неї телефон на зарядку підключити подивитись наприклад) то сам блок теж має працювати (самі ви навряд чи перевірите але вони наче працюють у всіх)
-
Я знаю тільки про односторонню і двосторонню
-
Втрата, тобто хтось вкраде?
-
в мене іскрить там де контакти вже не дуже
-
Та я просто підєную вже машину і різниці ніякої не бачу… а в сусідів які лампочки горять, коли машину підєднують… в мене нічого не вмикається … я просто не хочу поганого сюрпризу як морози луснуть
-
В мене іскрить , так я розумію, коли працює 🤷♂
-
І хутряний чехол на кермо 😂
-
Хутряний чехол на руль )
-
Найголовніше для зими , авто купили )
-
Найголовніше для машини на зиму вже купила 😂
-
завтра нормально все буде, не так і холодно. ви і не побачите різницю. От на п'ятницю воно буде просто легше стартувати і скоріше прогріється
22 Jan 2023, 08:02
110887/230459
17 minutes ago