Українська Манітоба
-
Вітаю ! Хочу дізнатися як у всіх справи з роботою. Проходжу співбесіди - не запрошують на роботу. Готуюсь до кожного інтерв’ю. Десь є помилки, але вже голову зламав гадати де саме і що цього разу їм не сподобалося )) У кого як з роботою? Швидко знайшли? Як у вас з англійською ?
-
Як варіант: наприклад машина всю ніч була під'єднана до розетки (грілась), зранку підійшли відкрили капот, достали щуп (або пригрузіть чоловіка) і пробуєте пальцями температуру масла - якщо льодяне (як температура на вулиці) то ніфіга не гріє, якщо трохи тепленьке - значить щось там трохи працює.
-
Спробую! Дякую
-
Привіт! Я хочу зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось повну або часткову посаду помічника з обробки даних/нарахування заробітної плати. Якщо так, надішліть пряме повідомлення
-
Telegram
-
Дякую! Спробую !
-
Доброго ранку.Скажіть будь ласка,чи можна перевірити інформацію,відправив лист на кліматичні,десь 3 місяці тому,ні кліматичних,ні інформації немає чи пройшла моя анкета.Чи можливо її перевірити,або запитати якось?У кого була подібна ситуація,дякую
-
Зі свого досвіду спілкування з менеджером , після того, як була відкрити посада , та я рекомендував людей туди . То які можуть бути помилки , що прям з пулу убирали . 1- оверкваліфайд Приходили люди на позицію кастемер сервіс, а резюме буде шикардосне, і мастер дігрі, і досвід роботи інтернаціональний . То менеджер казав «їм буде у нас не цікаво» або «вони знайдуть щось краще» 🌚 2 - просили ЗП більшу , ніж компанія може запропонувати. Мені здавалось що у такому випадку скажуть людині , типу сорі , ти такий класний - але давай за трошки дешевше будеш працювати. Але ні , там різниця була 1-2 баксів в «what salary are you expecting » і на цьому все « ми не можемо дати їм того, чого вони хочуть» 3- слабка англійська/слабкі компʼютерні скіли Ну и при кінці все ж таки на посаду взяли людину , в якої в компанії працює вже хтось з родини . Це трошки сумно , тому що в наших дійсно гарні резюме , та менеджер був у захваті від багатьох кандидатів . Але нажаль, треба було говорити що то мої брати-сестри напевно 🥲
-
Та у багатьох також. Я відправив на кліматичні десь у червні . Прийшов лист тільки від той агенції , які повинні типу були допомогти Кліматичним гроши кидати на картку . Сказали щось типу «ідіть на хрен» . Це якщо дуже коротко часа два розмов по телефону . Типу гроші прийдуть чеком . Ні грошей , ні чека , ні нахрен не сходити . Знаю людей , якім нещодавно прийшли гроші та чек , подавались у травні/ березні 🌚