Українська Манітоба
-
Дякую. Я не впевнена, але тоді виходить, що мені їх влітку як би наперед заплатили 🤔 І на кліматичні треба подавати окремо від загальної податкової декларації, так?
-
Так, все вірно. Має приходити щоквартально
-
Виплата GST/HST credits залежить від вашого доходу за минулий рік.
-
Дякую дуже!
-
Окремо не треба. Подача податкової декларації ініціює реєстрацію в усіх федеральних програмах, які вам доступні, якщо ви на них не реєструвалися раніше. Однак, деякі виплати не можуть бути виплачені ретроактивно, тому є сенс реєструватись відразу як приїхали, а не чекати подачі податкової декларації
-
Зайшов в канадійський паблік канадійських мемасіков. А вони вміють 🤌😺
-
Всім гарного дня 😺
-
Бачив цей мем стопіцот разів, тільки Вінніпег замість Канади 😃
-
Того року їхав в гарден сіті , зразу флешбеки за рідну Івано Франківську область , просльозився
-
І виходить що в містах більш бідної Європи часто дороги куди краще утримуються
-
Копався в цій темі, якщо коротко то в основі проблеми тут те, що густина забудови недостатня для підтримки інфраструктури. Будують новий район, а там лише приватні будинки для моєї сім'ї, і їх податків не вистачає навіть на ремонт існуючих доріг
-
More city than we can pay for If 10 taxpayers live on a street that is one kilometre long, each one pays to maintain 100 metres of road. If 10 taxpayers live on a street that is one and a half kilometres long, each one pays to maintain 150 meters of road. Every tax dollar being stretched more thinly by lower density means reduced maintenance and more potholes. It’s a simplistic example, but this is precisely what has happened in Winnipeg, and in most sprawling North American cities, over the last 50 years. www.winnipegfreepress.com/opinion/analysis/2022/05/16/more-city-than-we-can-pay-for
-
Може комусь цікаво 👀
-
Треба міняти політику розбудови інфраструктури і збільшувати густину заселення. Вінніпегу потрібні хмарочоси :)
-
Та в роках 2005-12 не було ніде взагалі , а по гірських районах і зараз , на перший передачі котишся
-
А то де в Франківській області доріг нема?
-
Ну от таких більше треба. Зносити старі будівлі і гнати хмарочоси догори ))) Однак, канадська та американська мрія - це свій власний будинок з бекярдом і барбекю на околиці міста. Саме тому маємо те, що маємо
-
А там інша контора вроді будує. Може й нічого не змінилось й досі
-
та де ж іх будувати? Як он на колоні, буде 25 поверхів без парковки, на клаптику землі..
-
Я в 2018 їхав через Болехів , там в центрі міста ніби війна пройшла
22 Jan 2023, 08:02
110992/235979
about an hour ago