Українська Манітоба
-
та ну там взагалі тіснувато буде, прям дуже. Але останнім часом бачу будуть не мало, по 4-5 поверхів в центрі міста. На парковках, на вільних місцях де можна. Та і іх тут не купують, великий мінус кондофіі дуже велике за квартири...тому іі і не вигідно купувати. Як мені здалось, по тим варіантам що мені подобаються. А так звісно - будинок, барбекю - супер мрія. Для мене будинок - краще ніж квартира
-
Майже на 90% краще 🤘
-
То ця фотка по багатьох країнах гуляє. І про США, і про європейські країни тощо
-
Та то багато цих мемів з усіх країн: і про США, і про європейські країни
-
Будинок дорожче за кондо фіі буде завжди, просто ті гроші треба буде витрачати великими сумами час від часу
-
кондо фі, менше не буде, якщо вмієш руками. ну за таке вам в квартирі виставлять окремий рахунок і всі скинуться на його заміну
-
Є такі хто летіли чи Ірландію і знають чи можливо нам спокійно туди літати?
-
Якщо вмієш руками, то і кондо фіі можна знизити. Ми от наприклад волонтеримо в нашому домі і доглядаємо за рослинами. Наприклад треба замінити furnace, це одна велика витрата буде
-
Наприклад? якщо вмієш руками, то я не думаю що це буде дорожче.
-
ну тут теж є своі плюси в такому варіанті.
-
імхо залежно від періоду в житті будинок чи кондо краще будуть. Багато людей 50+ переїжджають тут в кондо, коли їм стає важко працювати над будинком.
-
Це я розумію. але все ж, будинок мені більше подобається. Та і гараж, це те що мені дуже потрібно і хочется
-
треба розуміти, що то кондо фі не береться з хмар, його встановлюють жителі будинку. Тому беручи кондо, ти заодно вступаєш і в спільноту. У нас хороший менеджмент грошей, не надто високі витрати і є резерв на непередбачувані витрати. У багатьох кондо такого немає
-
а там звісно, в будинку більше проблем і більше грошей, але і більше всього отримуєш за це.
-
проблема будинків зараз в тому, що на жаль цей загальний паттерн планування в США і Канаді довго не протримається. І рано чи пізно у нас буде вибір - або піднімати податки на нерухомість будинків десь в два рази, або відмовлятися від десь половини інфраструктури чи сервісів
-
тут же більше від потреб, якщо раціонально.
-
А "дитячі" виплатять починаючи від 19-го місяця? Чи від моменту подачі на бенефіти?
-
ну або всюди будуть дуплекси, таунхауси, 2-3-4-5 поверхові будинки і розвиватиметься громадський транспорт - але це найскладніший варіант
-
Дуже дякую Тепер трошки розумію краще їхню хвору логіку
-
Починаючи з 19-го місяця проживання дитини та батьків в Канаді
22 Jan 2023, 08:02
111014/230097
39 minutes ago