Українська Манітоба
-
Якщо замовив товар на Амазон а він наступного дня став дешевший , навіть ще не прийшовши до мене. Куди написати , щоб мені повернули частину коштів ? Не можу знайти на сайті
-
Дякую
-
Дякую
-
Скасувати свій ордер і замовити новий. Або замовити ще раз, а потім за перший ордер попросити refund і відіслати товар назад
-
Були. Але якщо з доками порядок, то пустять. Я не був у Канаді більше року.
-
А хтось з CUAET візою залишав Канаду у напрямку Європи, не було потім зайвих питань у офіцерів при поверненні?
-
але мають повернути ті гроші протягом 15 років
-
А якщо у чоловіка та жінки є ррсп, вони можуть використовувати обидва рахунки для купівлі першого будинку?
-
Літав в німецький офіс по роботі на 1 тиждень. Жодних зайвих питань не було. Все стандартно. Сказав що їздив по справам, а сам працюю і живу в Вінніпезі, повертаюсь додому.
-
тут в чаті писали що треба їх телефонувати
-
Хто стикався з заповненням анкети на допомогу 1500$ на дитину? В нас на обох дітей вибиває помилку UCI коду
-
Так
-
привіт усім, хочу запропонувати пограти в настільні ігри кому цікаво пишемо
-
вважайте це як позичили гроші з того рахунку і маєте туди їх повернути.
-
Тобто просто знову , щоб ця сума була на рахунках rrsp?
-
Але ж є rrsp match, то ж швидше можливо назбирати на даунпеймент
-
для купівлі першого будинку FHSA дуже корисна річ. Ви можете всі гроші звідти використати на даунпеймент і не треба потім їх вертати на рахунок
-
на будинок за 400К 5% то 20К внеску, зрозуміло що бажано більше бо на FHSA економія на податку
-
минулогj і цього року то вже16К FHSA+ spouse. Ну і трошки з ррсп
-
Краще спершу попросити price adjustment. І лише якщо відмовляться тоді замовляти знову. Більшість погоджується відразу
22 Jan 2023, 08:02
111178/230459
17 minutes ago