Українська Манітоба
-
вважайте це як позичили гроші з того рахунку і маєте туди їх повернути.
-
Тобто просто знову , щоб ця сума була на рахунках rrsp?
-
Але ж є rrsp match, то ж швидше можливо назбирати на даунпеймент
-
для купівлі першого будинку FHSA дуже корисна річ. Ви можете всі гроші звідти використати на даунпеймент і не треба потім їх вертати на рахунок
-
на будинок за 400К 5% то 20К внеску, зрозуміло що бажано більше бо на FHSA економія на податку
-
минулогj і цього року то вже16К FHSA+ spouse. Ну і трошки з ррсп
-
Краще спершу попросити price adjustment. І лише якщо відмовляться тоді замовляти знову. Більшість погоджується відразу
-
Вже з контактували , дякую
-
Я одного разу писала самому продавцю в чат і він просто повернув мені решту. Зайдіть в сам ордер і там має буди якась кнопочка для контакту з продавцем)
-
Подала прохання на пільговий проїзний на автобуси #WinnPass 3 січня. Сьогодні мії запит схвалили! Тобто лише тиждень чекала! Не 1-2 місяці! #гарнаканада
-
Як це не треба повертати, казали що 15 років на повернення дають , а повернути мусово
-
Це ви про RRSP кажете. FHSA нема такого
-
Ви подавали онлайн - заяву?
-
Було б добре якщо б FHSA і на другий дім можна було використати :) а так перед цим рахунком тільки rrsp можна було)
-
Онлайн. Там коротенько і не складно. Додала Work Permit, написала що я CUAET program for Ukrainians. Вже не пам'ятаю чи додавала скан паспорту 😀
-
Дякую дуже , спробую
-
Особисто в мене револют тут відмовлявся працювати
-
Ні, не зможе нічого.
-
то якщо зі свого ррсп позичати. На FHSA вертати не треба. То ж саме для цього рахунок такий зробили
-
І зробити сін, банк, хелз карту теж не може ?
22 Jan 2023, 08:02
111191/232618
about 4 hours ago