Українська Манітоба
-
Річний ліміт - 18% від річного доходу, але не більше ніж $31,560 у 2024 році У всіх різні ліміти залежно від доходу
-
ну якщо у фейсбуці пишуть, то точно так і є)
-
Бамжі тупо по дорозі на логан вештались(вздовж).... так так
-
Автобусна зупинка
-
Які тротуари🤣
-
я бачила що в деяких місцях просто не було тротуарів взагалі🥲
-
Я без вагань спрямую подальші заходи для захисту наших людей і вільного потоку міжнародної торгівлі - Президент Байден..... тепер скаить шо цікавого може дати Україна капіталістам щоб вони хотіи це захищати??
-
То ж бомжі в шльопках, а то обізяни з ядерними гранатами
-
Так, звісно
-
Доброго вечора, я помилково оплатив рахунок в fido 1 лишній раз, чи ці гроші зараховуються на наступний місяць?
-
А якщо дружина змушує йти працювати?-це вважається ознакою торгівлі людьми?
-
Роботка цікава www.facebook.com/groups/613229615510415/permalink/2787725764727445/?mibextid=Nif5oz
-
Тільки що на вебінарі від Конгресу Українців Канади та The Canadian Centre To End Human Trafficking прозвучала інформація, що якщо ваш роботодавець не надає вам необхідні документи, змушує вас працювати, шантажує вас "попрацюй у мене ще півроку - і тоді дам підтвердження роботи для імміграції", - це все може вважатись ознаками торгівлі людьми. Ось гаряча лінія, де ви анонімно можете розказати про свою ситуацію українською мовою
-
На жаль, тема не дуже смішна. Є вже непоодинокі випадки серед новоприбулих українців. І буде, на жаль, ще більше.
-
Ще поди і всі гроші забирає. І тримає на короткому повідку 😂😂😂😂
-
Взагалі?? 🧐Чи тільки за топливо
-
ще кооп буде
-
Отримав перший кешбек за дізель від шелл, 40кад. Юху, це найкращий кешбак що я поки бачив
-
забув вже скільки там було минулого року. 6% здається.
-
Час очікування свята(кешбеку) минув і не буде вау ефекту, хіба що насиплють мені багато кешу))
22 Jan 2023, 08:02
111281/237056
about 2 hours ago