Українська Манітоба
-
Може маєте інформацію, якщо не пройде митний контроль то повернуть? Чи з кінцями вже..
-
Залежить що в коробці. Якщо речі не дозволені для імпорту в Канаду, то можуть і знищити.
-
Дутко хммммм...🤔
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, чи змінював хтось свій влрк перміт щоб працювати з дітьми? Якщо так, поділіться, будь ласка, досвідом🙏
-
Дуже вам дякую!
-
youtu.be/VqMVsZCGdPY?si=NA15rCJUEa-nH7Kj Все зробила, як на відео. Чекали 1,5 місяця Успіху!
-
Шо він робив то? Що за крайм спрі?
-
Пограбування і рецидивіст я так розумію. Типу декілька злочинів підряд
-
Rishi Sunak visits Kyiv
-
В плацкарті мабуть їхав на верхній боковій
-
Доброго ранку. Підкажіть, хто знає, якщо знімати гроші з картки CIBS в банкоматі іншого банку буде комісія?
-
Дякую!
-
так, може бути десь 3 долари за транзакцію. Зазвичай, банкомат видає попередження про це.
-
На бакалавра можна начатись всього 2-3 роки якщо у вас є інший диплом, цікаво що вони можуть зарахувати кредити зі всіх дипломів, навіть якщо їх у вас 10
-
Кому цікаво Університет Манітоби ще надае знижки для навчання по КУАЕТ на програми бакалара або магістра Є вірогідність що офіцер надасть стаді перміт на термін навчання (2-4роки) за мірами КУАЕТ
-
Ну так золотий вагон вже був зайнятий гринкевичем
-
дуже вам дякую!!
-
Так
-
Усім привіт! маю таке питання. Заповнюю анкету на американську візу і мені потрібно ввести дані, де був виданий мій паспорт. По старій звичці почала вводити Україна Київ, а потім глянула в паспорт (я отримала його в Канаді) там authority number 3CAN2. Чисто переконатись: треба вводити Toronto, Canada?
-
youtube.com/shorts/IAsbgy5Bfd8?si=kv8mhYwDLQjsd_KH
22 Jan 2023, 08:02
111333/235210
about 2 hours ago