Українська Манітоба
-
Знання іноземної мови може і не найголовніший скіл для успіху, але точно не завада.
-
Зайшла в LinkedIn до одного куаетчика. Він магістр природничих наук з України. Виклав в LinkedIn сертифікати всіх курсів английскої що закінчив у Канаді! На мою думку так не треба робити. Але я йому нічого не сказала, бо я не експерт.
-
Погоджуюсь на всі 💯. У сферах медицини та освіти можна вказати про fluency у інших мовах окрім англійської…це допоможе
-
Взагалі в резюме чи LinkedIn не потрібно вказувати рівень мови
-
Хто тут серйозний «компютерщик» ,який ноут порадите до 2к$ ,крім макбуків )
-
Я перепрошивав голову вже останній рік. І ось за все намагаюся платити. Але ось як заплатити за вінду, коли можна безкоштовно завантажити офіційну версію і вставити ключик виданий ChatGPT. І ось як викинути це з голови?
-
Скоріш за все таке резюме піде у смітник
-
Я собі як приїхав поставив Убунту і викинув то все з голови.
-
А якщо піти на селф чекаут, то можна десь 30-50% зекономити 🌚😅
-
У волмарті можна безкоштовно цукерку запхати в кишеню 🥰
-
Та цілей як таких немає , щоб вчитися , трейдити , бавитись ігрушки деколи. Я дивлюся якісь варіанти , але оприділитися важко…
-
для яких цілей?
-
його взагалі то можна скачати з офіційного сайту і юзати неактивованим. Буде декілька features недоступні але все працює
-
Навіщо такі складнощі? Її можна з'їсти просто там)
-
Для таки цілей ось підійде www.bestbuy.ca/en-ca/product/hp-17-laptop-natural-silver-intel-core-i5-1235u-1tb-ssd-16gb-ram-windows-11/16433551
-
Ні ні, дякую. До отримання PR не буду 😀 Не спокушайте
-
Ну і чого люди паряться через піратський віндовс, га 😂
-
Якшо є бюджет до двох тисяч, я б брала Делл Летіттюд.
-
Хто знає, яка поштова компанія доставляє товари з Китаю вже в межах Вінніпегу ? У додатку відслідкувати можна лише до міста призначення. Прибуло ще 17 грудня і досі не доставлено.
-
Я мав такий , він товстий бо длЯ ігор. Треба два А різні, ігри(товстий) і все решта(тачскріно). Конкретну модель не підкажу
22 Jan 2023, 08:02
111447/234909
2 minutes ago