Українська Манітоба
-
Альберта частково покриває
-
Та нема за що ) цікаво там про кайотів прописано . Так що висновок такий - не хочеш драпати від кайота - не корми кроля )
-
Thank you.
-
Дякую!
-
www.cbc.ca/amp/1.4084265
-
Still, it's usually best not to feed wild rabbits directly, because it will make them wholly dependent on humans for food. You can help wild rabbits have food resources by planting shrubs and greenery that will live through the winter.
-
2 найбільших Shaw та Mts Майже немає інших алтернатив
-
Не треба годувати. Я чув що деякі люди навіть порівнюють цих кроликів з пацюками...
-
В мене питання, по двору бігає маленький зайчик чи кролик, не розбираюсь, його треба якось підгодовувати зимою чи сам розбереться?
-
Я додавав Ворк перміт і першу сторінку паспорта. Чекав 4 тижні
-
Всім Доброго Дня. Хто може порадити людину або сайт для складання резюме.Дякую
-
Підкажіть, як онлайн зареєструватися на проїзний на паблік транспорт? Які документи треба туди підгрузити? Дайте слушні поради, пліз.
-
Кожному своє, але тих хто це одягне - мабуть буде достатньо... мерч сам себе не купить
-
Господи яка гидота,герб з матних москальських слів?Це справді хтось на себе готовий одягнути?
-
Доброго ранку всім! Підкажіть будь ласка який провайдер домашнього інтернету найкращий по ціні та якості? Дякую.
-
Ні, не потрібно. Прилетіли 3 дні тому. Все заповнюється на місті у Торонто, будуть автомати де треба паспорт отсканувати та відповісти на питання.
-
Ну та їздити можна, однак ви авто мусите потім відправити назад в Україну. Продати чи перереєструвати його в Канаді ви не можете. Доставка до Канади, а потім з Канади до України коштує як один автомобіль. Однак, якщо вартість доставки окей, то все можливо.
-
Ну так разкажить!!!думаю богато кому буде цікаво і корисно.
-
Ніде не покриває.
-
Дякую,так і думали
22 Jan 2023, 08:02
11145/236698
3 minutes ago