Українська Манітоба
-
Ssd та рам підкинути. Якщо ні то тоді новий:)
-
Тим що не Asus Rog :)
-
На правді дуже залежить від ігор, я граю в нову Star Wars Jedi: Survivor, на максимальних налаштуваннях 60-75фпс. Gtx 1060, i7-4790,ssd256, hdd 1tb, 16gb RAM ddr3
-
Добрий, вільні місця з'являються щодня о 18:30 (за Манітобою).
-
Таку мразоту потрібно чоботами по голові бити до втрати свідомості 🤬
-
Значить, треба попрацювати над резюме, якщо немає відгуків. Роботу шукайте тут localjobshop.ca/companies/12571
-
Просто жесть! І яким чином з цим боротися? Канадська поліція може якось відреагувати? Чи поки немає фактично правопорушення, немай й підстав для реакції?
-
Краще діяти законними способами, щоб не нашкодити собі)
-
Із серії: є що пригадати, нема чого дітям розповісти 😂
-
Це окремий вид збочення такий - брати старий ноут і впіхувати в нього бабки А в момент оргазму щоб відчуття були більш яркими треба думати яке ж топове сучасне залізо можна було би купити за викинуті гроші ps: взагалі існують десь ноути яким 10 років і ними можна хоча б якось користуватись? Просто цікаво
-
Окремий вид збочення стояти щороку в чергах за новим айфоном. Моєму ноуту років 20 вже, взяв у подарунок. На ebay придбав йому пам'яті і процесор найкращий, що підтримує плата, встало мені це доларів у 150. Поставив лінукс і все літає, інтернет, ютуб, улюблені HOMM 3. Навіщо людей агітувати вкидувати тисячі доларів на "найновіше" залізо, яке через три роки стане "старим" з точки зору прогресу, незрозуміло.
-
Є в цьому велика доля правди. Одні збоченці кругом
-
Вітаємо, Matt P! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
True
-
Ти не знаєш, куди заведе тебе жада жо пригод, та яки виклики вони поставлять перед твоїм десктопом.... чи то на старовину та чаклунів із потворами, чи то на постапокаліптичні пустоші, чи то до позагалактични світи кличуть твою душу... PS: there is no such a thing, like EXTRA CPU or GPU power, when you building PC.
-
В школі є esports team - потратили десь 70,000$ на 👽pc’s
-
А ще як що ядро перезібрати під потреби .....
-
Є геймери? розтяжки 😁
-
У мене є своя компанія, і я не витрачав стільки 😂😂
-
За ваші державні податки)
22 Jan 2023, 08:02
111527/235320
23 minutes ago