Українська Манітоба
-
За ваші державні податки)
-
🆘Зверніть увагу 🆘 Всім доброго здоров’я, я рідко коли прошу про допомогу, бо більше за все люблю допомагати сама,але зараз розумію що самі не вопораємося . Я Катерина Михайлівна Чуб,мій син військовий Старший сержант Олексій Чуб втратив руку під Бахмутом. Він був в окопах з початку широкомасштабної війни. Який справжній ГЕРОЙ. Руку ампутували дуже високо і механічний протез повністю виключений. Нам потрібен дорогий біонічний протез, який буде виконувати всі функції руки за допомогою команд мозку, отриманих нервовими клітинами. Завдяки допомозі Віталія Запорожеця Олексія підготували до операції і хірург з Австралії Річард Бронімарк, який приїхав до Києва, зробив першу операцію з імплантації абсолютно безкоштовно. Потрібні ще дві операції, щоб взяти ще один імплантат та датчики. Найдорожче - це доповнення протезування,потребуємо 2 млн гривень, загальна вартість 3 мільйонів , наша сімʼя змогла зібрати 1 млн самостійно, але це все….але я вірю що наші небайдужі українці , допоможуть нам впоратися з цією важкою ситуацією, МИ УКРАЇНЦІ - ОДНА РОДИНА. Реквізити 4601601080708738 PayPal [email protected] Мій номер телефону 380633654897 (вайбер ,телеграм) Дякую ,Слава усім Українцям!
-
Існують старі ноутбуки. Зараз користуюсь стареньким Acer, з убогим процесором Celeron. Комп куплений 8 років тому за 200 CAD.. Для інтернету+офіс - працює без проблем. Змінив диск на SSD ( 30 CAD) добавив RAM (25 CAD), та викинув мертву батарею (ноут став супер легким, але тепер це десктоп 😁)
-
Любі мої українці! Як склалося ваше життя в Канаді? Як з пошуком роботи? Чи вистачає грошей для нормального життя? Чи подобається вашим діткам? Як переноситься холод? Чи подобається взагалі в цій чудовій країні? Дякую всім за відповіді
-
Я можу тільки про холод написати. Було страшно як я буду тут зимою. Але поки шо витримую. Можу пройти десь пів години при -20. Зимовий одяг купила вже в Канаді. Не знала що купувати і як вдягатися то поспрашувала у кількох групах поради. І зараз придивляюсь як люди вдягнені. Учора згадала що з сапог можна витягти утеплення. Тепер витягаю кожний вечір і сушу
-
Продається камера) www.kijiji.ca/v-camera-camcorder-lens/winnipeg/nikon-z50-kit-16-55mm/1681953619
-
Вітаю!) Є питання про безкоштовне житло для новоприбулих. Якщо переліт до Онтаріо і в Торонто взяти готель на одну-дві ночі, відпочити, а після цього візьмемо переліт до Саскачевану, буде можливість скористатися безкоштовним житлом, чи можуть бути проблеми?
-
Ні, в Торонто за власні кошти, в готелі, чи у знайомих зупинимося.
-
Та ми думаємо про Саскачевану чи про Манітобу, порівнюємо програми, дивимося роботу, треба виправити) в Манітобі як буде?) скажіть будь ласка)