Українська Манітоба
-
Що то у вас за шорти? З підігрівом? 😁
-
Все правильно, у вас був місяць за провінційною, вам провінція почала надсилати листи, що пора, а можна було ще після цього попросити федералів
-
Цікава ідея. Дякую. Але я боюсь розбирати свій старий ноут бо він у мене один. От куплю новий тоді можна буде і старий розібрати. Бо досвіду в розбиранні компів у мене немає
-
Ви спершу про себе розкажіть, а потім в інших випитуйте 😁
-
Це chou всередині ?😅😏
-
Я так знайшла в Едмонтоні.
-
В усіх Консульствах України кожного дня зʼявляються нові вільні слоти…при чому майже в один час… …просто за місцевим часом це дуже різниться
-
Я в Україні. Все
-
ні, але в відповідб до Вашого наступного коментаря - я не мерзну, було б прохолодно, я б звісно вдівся б. Та і я більше 5 хв не ходжу по вулиці. Я до авто і в теплі вже)
-
А у вас вже є діти? 🌚
-
То ж я кажу , в квартирі теж тепло)
-
ну в мене з аппки запускається, я вмикаю всі підігріви і іду в тепле авто
-
Я в авто теж виходжу за 10 секунд. Але якщо нема ремоут старту, до ц цьому авто можна зхдохнути
-
ну так а до авто від двері 10 секунд. Авто під домом, іноді на сусідній вулиці - туди 2 хвилини.
-
Я в квартирі теж в трусах ходжу , а в сауні так взагалі голяка . То ж зрозуміло, що у авто не холодно 😅
-
Слухайте в нас ще ок;) ось скрін зі сторіз подружки моєї доньки, вона в Калгарі🥶
-
в кожного своє ж відчуття холоду і сві умови. Хтось і пригає і йому норм, хтось - ні)
-
Ага, це як з сауни в сніг стрибнути- норм ) бодьорить )
-
та ні, не холодно. Для мене, в моіх умовах. І я одразу написав що я довго на вулиці не знаходжусь
-
Та ну ви красень- я це вже зрозумів ) народ то питає чи холодно чи ні 😅маючи на увазі на вулиці
22 Jan 2023, 08:02
111573/238988
less than a minute ago