Українська Манітоба
-
Скажіть а Зібрані кошти на ЗСУ?
-
Так трішки допомагаємо по можливості 👍
-
Вітаємо, Berydze Alyona! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Привіт. Маю питання 🙂Знайомий канадець з українським корінням (чоловік 50 років) хоче вчити українську мову. Знає мову на рівні «привіт, як справи». Хотів би з кимось спілкуватися на українській. Натомість може допомогти з англійською. Можливо є зацікавлені в такому бартері? Або може хто знає якісь групи де вчать українську. Буду вдячна за поради :)
-
Давайте сотку сюди. Ви помилились. Тобто якщо людина хоче вивчити мову своїх предків, то вона обов’язково не одружена? Якщо тут хлопці писали, що шукають де і з ким говорити англійською, щоб підтягнути свою розмовну англійську, то це тільки не одружені?
-
Та ні. Справа в тому, що якщо людина справді хоче вивчити мову, то вона не просить знайомих знайти йому спосіб, а йде і шукає сама вчителя, курси, гуртки і т.д. А так, то виглядає як звичайне весільне оголошення. Радий, що неправий. Сотку закину на ЗСУ, з Вашого дозволу 🤗 Ми, чулувіки, саме так і знаходимо свої половинки, сам такий 😅
-
Привіт, порекомендуйте домашній інтернет, переїжаю у нові апартаменти і хотів би добрий інтернет, дякую
-
Так от він і шукає всякі гуртки, чи людину з ким можна спілкуватися і трошки удосконалити свої знання. Спитав мене чи я не знаю щось таке. Я не знаю, то питаю тут, може хтось щось порадить. Це все.
-
В Осередку є курси української? О, дякую!