Українська Манітоба
-
Теж таке було) Але там може бути проблема, яка чекає якісь ваші дії В мене таке було)
-
Вчора прийшла)) 34 дні літаком… може через те що на свята прийшлось)
-
Привіт. Маю питання 🙂Знайомий канадець з українським корінням (чоловік 50 років) хоче вчити українську мову. Знає мову на рівні «привіт, як справи». Хотів би з кимось спілкуватися на українській. Натомість може допомогти з англійською. Можливо є зацікавлені в такому бартері? Або може хто знає якісь групи де вчать українську. Буду вдячна за поради :)
-
Підкажіть ,будь ласка,чи є ще хаб в готелі де можна зробити хелз кард і сін ?
-
Порівняйте GDP per Capita Unemployment rate Crime rate Висновки зробите самі
-
Ставлю сотку, що він неодружений 😁
-
Давайте сотку сюди. Ви помилились. Тобто якщо людина хоче вивчити мову своїх предків, то вона обов’язково не одружена? Якщо тут хлопці писали, що шукають де і з ким говорити англійською, щоб підтягнути свою розмовну англійську, то це тільки не одружені?
-
в мене БеллМТС - дають до 500 здається швидкість (up down) файбер; зторгувався з ними за 60 чи 70 дол здається
-
Та ні. Справа в тому, що якщо людина справді хоче вивчити мову, то вона не просить знайомих знайти йому спосіб, а йде і шукає сама вчителя, курси, гуртки і т.д. А так, то виглядає як звичайне весільне оголошення. Радий, що неправий. Сотку закину на ЗСУ, з Вашого дозволу 🤗 Ми, чулувіки, саме так і знаходимо свої половинки, сам такий 😅
-
@tanyapoison настав твій час
-
Привіт, порекомендуйте домашній інтернет, переїжаю у нові апартаменти і хотів би добрий інтернет, дякую
-
Якщо не помиляюсь @Raven_G5 може допомогти з Shaw. В мене 50$ за 1Tb.
-
184 Alexander Ave East, там допоможуть 🤗
-
Так от він і шукає всякі гуртки, чи людину з ким можна спілкуватися і трошки удосконалити свої знання. Спитав мене чи я не знаю щось таке. Я не знаю, то питаю тут, може хтось щось порадить. Це все.
-
На рахунок курсів української навряд чи, але в спілкуванні не відкажуть, communicative approach in language learning, зараз мейнстрім
-
В Осередку є курси української? О, дякую!
-
Ніхто не робив?
-
Осередок, здається, мав такі групи колись
-
Oseredok відкрив курси укр мови для початківців
-
В той раз не був впевнений
22 Jan 2023, 08:02
111618/235210
about an hour ago