Українська Манітоба
-
люба нова буде їздити в такому режимі без проблем поки на гарантії. Гляньте на ту саму модель але 3-4 річну наприклад, яку продають зараз - будете мати враження скільки вона втрачає вартості. Я б цей фактор теж додав до економічності, бо воно коштує більш ніж розхід палива
-
Майте на увазі, якщо заказувати нову у ділера, то у них зараз затоварка дорогими моделями, а щось бюджетне та економічне треба чекати кілька місяців. Якщо хтось продає річну чи двух-річну машину з рук, то просять ціну більше ніж вона коштувала нова. Повільно, в останні пів-року ринок вертається до норми ( але дуже повільно)...
-
Доречі Шановні користувачі Shaw! Та щасливі володарі дешевих промо від Shaw Не забувайте вчасно платити за послуги інтернету За пропущений/невчасний платіж Shaw стягує додаткове Fee у розмірі 25 баксів 👻 Таке траплялось 😢 А як що не платити взагалі з півроку за послуги, то можуть відключити☠️, виставивши дуже неприємний разунок....😨 Таке, нажаль, також траплялось 😢 Як що не сплатити його, то до справи підключать колекторів, й це вплине на ваш кредитний рейтинг не найкращім чином 😱 Такого ще не бачив 🙏🏼, але потенційно можливо Всім чудових вихідних
-
Ураїнсткою не шукав, а офіціальний англійський документ ось:www.mpi.mb.ca/Documents/CompleteHandbook.pdf а це - тести для перевірки знань (як на екзамені). Знаючі люди кажуть, якщо вивчити всі відповіді - багато буде на екзамені.. apps.mpi.mb.ca/DriverQuiz/index.html?lang=en
-
Дочекайтесь коли у вас закінчиться контракт на 2 роки, а потім дзвоніть і кажіть, що вам Bell дає 1,5 ГБ за 50$ і ви плануєте переходити до них, то можете ще credit попросити зверху 😁
-
Ну якщо хочете саме новий, то ок. "Хочу" іноді теж аргумент 😁 Головне впевнитись, що новий буде краще працювати, бо іноді нові бюджетні дешеві ноути програють 10-річним "старим" топовим моделям. А якщо є бажання зекономити, то просто маякніть, думаю, багато хто буде радий допомогти.