Українська Манітоба
-
Ураїнсткою не шукав, а офіціальний англійський документ ось:www.mpi.mb.ca/Documents/CompleteHandbook.pdf а це - тести для перевірки знань (як на екзамені). Знаючі люди кажуть, якщо вивчити всі відповіді - багато буде на екзамені.. apps.mpi.mb.ca/DriverQuiz/index.html?lang=en
-
Дочекайтесь коли у вас закінчиться контракт на 2 роки, а потім дзвоніть і кажіть, що вам Bell дає 1,5 ГБ за 50$ і ви плануєте переходити до них, то можете ще credit попросити зверху 😁
-
Ну якщо хочете саме новий, то ок. "Хочу" іноді теж аргумент 😁 Головне впевнитись, що новий буде краще працювати, бо іноді нові бюджетні дешеві ноути програють 10-річним "старим" топовим моделям. А якщо є бажання зекономити, то просто маякніть, думаю, багато хто буде радий допомогти.
-
Вітаємо, Anastasiia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Привіт я працюю у імміграційному центрі Go To Canada 🇨🇦 Хочу порекомендувати нашу компанію . Якщо ви шукаєте імміграційного консультанта то буду рада вас записати на безкоштовну консультацію ❤️ Go to Canada , що таке безкоштовна консультація у ліцензованого консультанта з 10 річним досвідом ?🇨🇦 . . . Так так , консультація може бути безкоштовною . Коли я зверталась до Майка як клієнт , також шукала якісь підводні камені. Хочу , щоб ви розуміли , що таке консультація та чому вона безкоштовна . Консультація- це знайомство , оцінка ваших шансів податись на ПР , підрахунок балів, вибір програми та відповіді на ваші запитання. Також це чітке розуміння чим у майбутньому Go To Canada були б для вас корисними .Фірма займається не лише супроводом до ПР , а і витягом довідок про несудимість з різних країн світу, легалізацією , продовження WP WS та багато іншого . Тому , ласкаво просимо . Будемо раді працювати разом з вами . Питання та запис прошу скеровувати безпосередньо на платформу :[email protected]❤️ Можлива консультація онлайн , фірма працює по всій Канаді 🇨🇦💪🏻 www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr
-
Щоправда я не знаю чи можливо це якщо у мами ще немає документів. (Не памʼятаю чи якісь доки були потрібні)
-
Я приаттачив лінії дружини і батьків до своєї, стейтмент приходить мені за усіх і я бачу усі лінії (номери) у додатку.