Українська Манітоба
-
Тому що її ще немає тут в Канаді А коли буде , не буде працювати ще, тож думаю , що без даунпейменту не дадуть телефон А я свій брала без даунпейменту жодного
-
Чому не на її імʼя? Відкриваєте для неї, у багатьох операторів можна аттачити додаткові лінії до вашого номеру на імʼя членів родини
-
Чи можна взяти другий телефон з номером на одну людину через Моб операторів ? На днях прилітає мама , хочу вже для неї взяти телефон та картку на своє імʼя , у мене вже є контракт з Белл
-
мені файдо писав що апгрейд можливий при умові виплати current device. Але я його під промо брав. Можете до них в чат написати. Лінію то точно без проблем можна. Якщо не дадуть - оформіть в іншого оператора
-
Дякую Хотілося б це зробити до Її приїзду тобто питання наступне Чи дадуть мені файнансінг на 2 телефон на умові контракту
-
спробуйте онлайн в своєму кабінеті додати лінію щоб з девайсом разом. Правда зараз наче вони знижки не дають такі які були до нового року
-
Якщо хочете, можу віддати свій Google Pixel 6 за $300. Все руки не доходять виставити на маркетплейс. На перший час можна взагалі поставити Fongo додаток, щоб просто дзвонити безкоштовно.
-
Повинні даті, у мене 3 лінії в рахунку, 2 телефони і планшет, не знаю як в бел, але в роджерс можна додати лінію без проблем
-
Пробуйте з ними спілкуватись, якщо ні, міняйте оператора і буде вам щастя
-
Можливо.
-
Доброго дня, шукаємо квартиру в районі north Kildonan. Цікавить 2 бедрумна. Можливо хтось здає або має якусь інформацію, дякую.
-
The only way I could be
-
Toyota Camry нова у ліз і буде норм
-
Вітаємо, Oleksandr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Oleksandr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго всім вечора Я шукаю роботу. Може в когось є щось мені запропонувати чи може комусь потрібен помічник. Я знаходжусь зараз у Вінніпезі. Прилетів 4 січня.
-
Працював на великому підприємстві в кривому розі У мене диплом електрика Документ помічника машиніста тепловозу Документ машиніста млинів тільки не тих які муку виробляють а ті які з руди роблять концентрат. Працював на стройці (разноробочий) Працював в Чехії також на стройці, а також на сталі літейному заводі робили деталі для Німеччини.
-
Підтримую вас. Я нещодавно здавала теорію водіння, в правилах написано що має бути в авто взимку. Це написали щоб люди не померли від незнання
-
www.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2695192240644612/?mibextid=Nif5oz
-
Я дуже раджу дивитися тут ролики. Воні на английскій, є субтитри теж на английскій, але текст з поясненнями біля роликів ви можете перекласти як сторінку в гугл apps.mpi.mb.ca/comms/drivershandbook/
22 Jan 2023, 08:02
111686/230187
3 minutes ago