Українська Манітоба
-
Не хвилюйтесь, якщо робота була офіційна, то все буде видно онлайн. Мій син мав проблему з отриманням Т4, бо фірма вислала на невірну адресу, а повторно вона не надсилається. Ми пішли з ним робити декларацію і те форму податкову гарно видно онлайн, ми її там роздрукували за хвилину
-
Його висилають після першої спроби входу, що ви маєте на увазі коли кажете що не прислали?
-
Люба нова машина, гібрид якщо зможете дочекатися
-
Якщо ти впевнений, що все згідно правил, най своїй мамі сигналять, і поморгають туди ж. Чхати я хотів, що хтось там кудись поспішає. Безпека #1, тим паче зима на дворі.
-
Доброго дня! Плануємо прилетіти у Вінніпег рейсом через Монреаль. Скажіть, будь ласка, скільки у кого часу пішло на реєстрацію і отримання work permit? Хочу розуміти, чи вистачить часу між літаками. І що краще порадите робити у випадку, якщо реєстрація затягнеться? Дякую!
-
Вітаємо, Vitalii Cherniuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)