Українська Манітоба
-
Його висилають після першої спроби входу, що ви маєте на увазі коли кажете що не прислали?
-
Люба нова машина, гібрид якщо зможете дочекатися
-
Якщо ти впевнений, що все згідно правил, най своїй мамі сигналять, і поморгають туди ж. Чхати я хотів, що хтось там кудись поспішає. Безпека #1, тим паче зима на дворі.
-
Доброго дня! Плануємо прилетіти у Вінніпег рейсом через Монреаль. Скажіть, будь ласка, скільки у кого часу пішло на реєстрацію і отримання work permit? Хочу розуміти, чи вистачить часу між літаками. І що краще порадите робити у випадку, якщо реєстрація затягнеться? Дякую!
-
Вітаємо, Vitalii Cherniuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня! Вже давно дивлюсь в сторону Канади. Але все якось не наважувався їхати. І от бачу що час настав. Хотів би спитати. Чи є можливість по прильоту отримати допомогу з житлом на перший час, і чи взагалі реально знайти роботу (на перший час) за місяць? Дякую
-
Є 😀
-
Доброго дня. Таке питання: відкрили візи 2 дітям по програмі CUAET, а третій дитині, яка народилася в кінці літа минулого року, відкрили VISITOR VISA за звичайною процедурою. Як ми прилетимо в Канаду, на найменшу дитину visitor permit нам дадуть в аеропорті? І чи буде він безкоштовний? Буду дуже вдячний за відповідь.
-
по роботі я так і думав що все індивідуально, англійський середній, тому і вагався, вчиш - вчиш а все одно здається що не знаєш. Дякую за відповідь
-
Час між літаками - звичайно рекомендують не менше 4 годин, щоб встигнути отримати ворк перміт. Але це дуже відносно. Залежить скільки людей у черзі, взагалі з усіх міжнародних літаків, з усього світу, що прилетіли приблизно в цей час. Ці офіцери займаються не тільки "куаетчиками", але й людьми з PR, робочими чи студентськими візами з усього світу. Якщо немає великої черги, то були люди що отримали ворк перміт за 40 хвилин. А були випадки, що літак запізнився і було багато людей тож і 4 години недостатньо. Якщо у вас єдиний авіа билет з Європи до Вінні, з пересадкою в Монреалі, то авіакомпанія має посадити вас на наступний рейс. Проблема в тому, що між Монреалем і Вінні немає багато прямих рейсів на день ( не так як з Торонто). Тож є ризик що при запізненні дадуть квиток на наступний день, або з додатковою пересадкою в Торонто... Якщо у вас окремий квиток тільки до Монреалю, то запізнення стане вашою проблемою...
-
Дякую дуже за детальну інформацію!
-
Дякую!