Українська Манітоба
-
Час між літаками - звичайно рекомендують не менше 4 годин, щоб встигнути отримати ворк перміт. Але це дуже відносно. Залежить скільки людей у черзі, взагалі з усіх міжнародних літаків, з усього світу, що прилетіли приблизно в цей час. Ці офіцери займаються не тільки "куаетчиками", але й людьми з PR, робочими чи студентськими візами з усього світу. Якщо немає великої черги, то були люди що отримали ворк перміт за 40 хвилин. А були випадки, що літак запізнився і було багато людей тож і 4 години недостатньо. Якщо у вас єдиний авіа билет з Європи до Вінні, з пересадкою в Монреалі, то авіакомпанія має посадити вас на наступний рейс. Проблема в тому, що між Монреалем і Вінні немає багато прямих рейсів на день ( не так як з Торонто). Тож є ризик що при запізненні дадуть квиток на наступний день, або з додатковою пересадкою в Торонто... Якщо у вас окремий квиток тільки до Монреалю, то запізнення стане вашою проблемою...
-
Дякую дуже за детальну інформацію!
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Дякую. Тоді ще одне питання хочу дати, хоч і впевнений, що мільйони разів питали: навіть якщо роботодавець 100% з манітоби та фулл-тайм, все рівно треба акцентувати увагу на співбесіді на cuaet і що мені потрібно мін. 6 місяців, які будуть гідні для подання на ПР і так далі? Тобто, чи були випадки, коли людина працювала 6 місяців і виходило, що було марно? Англійською володію B2-С1, думаю, не проблема буде зайти своє місце під сонцем 😄
-
Я б не акцентував увагу на 6 місяців взагалі. Звичайно роботодавці шукають робітників на довгий період. Для них пошук робітника це зовсім не "найприємніший процес". Це займає час, потребує зусиль. Тому звичайно, на фул тайм шукають робітників що будуть працювати "десятки років". Тому часто і процес цей затягується, і співбесіди на роботу якогось двірника можуть виглядати як перевірка для головного інженера ядерної станції. І є багато випадків , коли не беруть на роботу бо бачать що людина overqualified, і зрозуміло що після короткого часу та людина піде...