Українська Манітоба
-
Дякую дуже за детальну інформацію!
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Дякую. Тоді ще одне питання хочу дати, хоч і впевнений, що мільйони разів питали: навіть якщо роботодавець 100% з манітоби та фулл-тайм, все рівно треба акцентувати увагу на співбесіді на cuaet і що мені потрібно мін. 6 місяців, які будуть гідні для подання на ПР і так далі? Тобто, чи були випадки, коли людина працювала 6 місяців і виходило, що було марно? Англійською володію B2-С1, думаю, не проблема буде зайти своє місце під сонцем 😄
-
Я б не акцентував увагу на 6 місяців взагалі. Звичайно роботодавці шукають робітників на довгий період. Для них пошук робітника це зовсім не "найприємніший процес". Це займає час, потребує зусиль. Тому звичайно, на фул тайм шукають робітників що будуть працювати "десятки років". Тому часто і процес цей затягується, і співбесіди на роботу якогось двірника можуть виглядати як перевірка для головного інженера ядерної станції. І є багато випадків , коли не беруть на роботу бо бачать що людина overqualified, і зрозуміло що після короткого часу та людина піде...
-
в мене РБС кенсельнув мою кредитку, як вони сказали, через гліч в сисетемі; але кожного разу, коли я з ними розмовляв телефоном, вони питали чи я користувався нею. Тому роблю висновок, що якщо не користуватись кредиткою якийсь час, то вони просто автоматом нову не перевипустять