Українська Манітоба
-
На рахунок готелів, їх залишилось 4. Раніше було більше. Тож кількість місць обмежена. Проживання надають за наявності. В березні можуть бути випадки, що номерів не вистачає. І потрібно буде орендувати житло за власний кошт. Слід це врахувати і при подорожі не розраховувати на везіння.
-
так, маєте сплатити податок. Якщо заробили на відсотках більше 50 дол за рік то банк надасть Т5 форму. Деякі акаунти можуть брати фі за прями транзакціїї по тому рахунку, можуть бути вимоги щодо мінімального залишку на рахунку. Треба читати умови. Є TFSA рахунки - їх треба спочатку зареєструвати і згідно ліміту ви можете тримати там кошти і з відсотка податок платити не треба
-
Всім привіт! Я репетитор з англійської та навчаю англійської які дітей, так і дорослих. За подробицями напишіть будь ласка у приватні повідомлення ✨
-
Розклад безкоштовних годин на критих ковзанках Вінніпегу на зиму 2024р: legacy.winnipeg.ca/cms/recreation/programs/skating.stm
-
Завжди так роблю (в правий ряд стаю незважаючи на те, блимає хтось у лівому ряду лівим поворотніком чи ні, бо якщо не блимає, то ясно шо заблимає, як тільки світлофор зазеленіє бггг). І потім, якщо в лівому ряду таки ніхто не повертає (а дорога після перехрестя потім звужується в один ряд), як дурна ото тисну на педальку, щоб випередити лівий ряд, а не стояти потім і не пропускати їх аххаха Я іздю як мудак, коротше )
-
Тільки контейнером не через Червоне море відправляйте 😂
-
Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
-
У валмарті/доларамі/canadian tire - можете самі придбати і замінити
-
Згадала. На курсі англійської у нас була лекція про безпеку на роботі. Виявляється в Манітобі прийнято дзвонити начальству перед виїздом кудись на об'єкт і потім дзвонити чи писати коли приїхав туди. Це робиться не для того щоб начальство не думало що ти швеньдяєшь по кафе в робочий час, а заради тієї безпеки — бо на об'єкт можна не доїхати і тоді почнуть шукати якщо знають коли і куди ти поїхав
-
Інколи кабель є, блок хітера немає, я коли купував було тепло кабель був, ближче до холодок вирішив перевірити що там, виявилось кабель був обрізаний і ніякого блок хітера нема), думав буде пздц у холода, але машина заводиться кожен день без проблем, мабуть батарея нова