Українська Манітоба
-
Всім привіт! Я репетитор з англійської та навчаю англійської які дітей, так і дорослих. За подробицями напишіть будь ласка у приватні повідомлення ✨
-
Розклад безкоштовних годин на критих ковзанках Вінніпегу на зиму 2024р: legacy.winnipeg.ca/cms/recreation/programs/skating.stm
-
Завжди так роблю (в правий ряд стаю незважаючи на те, блимає хтось у лівому ряду лівим поворотніком чи ні, бо якщо не блимає, то ясно шо заблимає, як тільки світлофор зазеленіє бггг). І потім, якщо в лівому ряду таки ніхто не повертає (а дорога після перехрестя потім звужується в один ряд), як дурна ото тисну на педальку, щоб випередити лівий ряд, а не стояти потім і не пропускати їх аххаха Я іздю як мудак, коротше )
-
Тільки контейнером не через Червоне море відправляйте 😂
-
Дівчатка, всіх з 2024, сподіваюсь відійшли від свят) Хотіла повідомити, що я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: • Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) • Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори • Мезококтейлі, біoревіталізанти • Ліпoлітики, пілінги • Мeдикамeнти • Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне (хiтc, тepeа, нео) та девайси також можна) Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Місця вистачить всім) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
-
У валмарті/доларамі/canadian tire - можете самі придбати і замінити
-
Згадала. На курсі англійської у нас була лекція про безпеку на роботі. Виявляється в Манітобі прийнято дзвонити начальству перед виїздом кудись на об'єкт і потім дзвонити чи писати коли приїхав туди. Це робиться не для того щоб начальство не думало що ти швеньдяєшь по кафе в робочий час, а заради тієї безпеки — бо на об'єкт можна не доїхати і тоді почнуть шукати якщо знають коли і куди ти поїхав
-
Інколи кабель є, блок хітера немає, я коли купував було тепло кабель був, ближче до холодок вирішив перевірити що там, виявилось кабель був обрізаний і ніякого блок хітера нема), думав буде пздц у холода, але машина заводиться кожен день без проблем, мабуть батарея нова
-
Купити можна на амазон чи магазинах з запчастинами, встановить Ростик на 300 Stanley