Українська Манітоба
-
Дякую. Тепер зрозумів.
-
www.instagram.com/reel/C2GWXeOPl2r/?igsh=MXE2MXhubTVhZ3F6aQ==
-
Цікаво ,що там буде завтра 😳😳😳
-
Коли дуже хочеться слави та співати 😂😂😂
-
Як би я був цім водієм, то перевірив би чи працює у мене лівий задній сигнал повороту. Зазвичай тут водії толерантні
-
А чому засуджувати, ну вбив він братика за якусь причину і оспівав це.
-
туристичну можна отримати на загальних засадах, але для аплікації потрібен валідний паспорт.
-
Доброго вечора українцям у Манітобі! В мене є питання, чи можна отримати туристичну візу у Канаду якщо у дитини, 16 років закінчився український закордонний паспорт. Для того щоб отримати новий паспорт стоїмо в електронній черзі вже довго. Знаходимось в Америці. Маємо бажання встигнути приїхати в Канаду до закінчення програми CUAET. Дякую велике за відповідь.
-
Щоб подати вашу заявку на візу потрібен паспорт. Я бачив що хтось дітям робив продовження просрочених паспортів. Просто зателефонуйте в консульство і вони вам скажуть які у вас є опції щодо паспорту.
-
Всім, кому завтра до роботи, вітання з новим робочим тижнем 😁
-
Дякую, Ви б не могли мені пояснити , трохи не зрозуміла.
-
Привіт, а є пілоти в чаті? Взагалі цікаво чи вартує з трака на пепелац переходити?
-
Так, є тут кілька пілотів. Навіть раніше була дискусія про стартову заробітну плату пілота в Канаді.
-
Не так. Частину повернуть
-
Як я поняв на навчання гроші повернуть такс кредітами .....
-
Ггг хаха, а я не пілот але водій, Перш за все цікавить по грошам, бенефітам, графіку роботу. Тому й питаю, живу пораду якщо є, звичайно
-
Ой щось пригадую, та нічого доброго там не казали вроді
-
Залежить від того, чи є гроші на навчання та чи є бажання літати. Бо водій трака та пілот, то трошки різні професії та умови. Я не пілот, але трохи розбираюсь після майже 20 років в авіації.
-
Всім морозного вечора😊 Підкажіть, будь ласка, хто в темі, чим принципово відрізняється прогрів авто зранку без розетки хв 15 та прогрів з її допомогою? Дякую🌸
-
Грубша ви маєте інформацію чи вартує по грошам отримувати цпл і пересідати на літак? На вашу думку
22 Jan 2023, 08:02
111883/239308
3 minutes ago