Українська Манітоба
-
3,5$ за 450 грам
-
Добре що хоч вірогідність є :) Ну може хтось купить та свій відгук залишить)
-
Чи не ви писали тут, про гніль ? Не? 😅😂 я за вас дуже радий , за 7 баксів один кг . А хтось взяв цілу коробку за 5$ , там кг 7-8 . І є вірогідність , що вони божественні .
-
Я купував на новий рік сітку, USA дуже солодкі 2 lb біля 7$. Все одно в тій коробці половина вже така, що на смітник тільки. Краще менше купити але щоб класні.
-
В костко мандаринки кращі ніж в волмарті в 100 раз, чесно😃
-
Дякую, що ділитись , що саме вам ☺️🙋♂️
-
Кожному своє 👍
-
Але там не так багато, вони у паперових пакетах зараз фасують, але все одне виходе дешевше на 70% , ніж брати «менше, але щоб класні»
-
Я брав коробки з байсон , гнілі не було 😂
-
І свої , гнілі , з флешфуду погризу 😅
-
Піду зʼїм парочку
-
Погоджуюсь , класні були , і щось типу 9 баксів за 5паундів . Але то ж треба мати костко ( і якось так зайти , щоб вийти тільки з мандаринами 😂
-
Зараз прийде Іван і скаже щоб ти бабки в біткойн вкладав, біткойн виросте і купиш собі свій літак з пілотом.
-
Вітаємо, Vasyl Chernivtci! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
я знов поставлю смацлик клоуна і посміхнусь , біткоін вже 47 тисяч, ну куда його купляти)
-
Commercial pilot license коштує десь 19к. Але мені здається, шо перед цим треба отримати private license. Що теж не безкоштовно. Взагалі є інформація, що пілоти будуть в індеманд, так як багато бебі бумерів виходять на пенсію і треба їх міняти.
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, адреса канадської біржі ndax.io, вірно? Чи потрібно проходити верифікацію, щоб завести гроші з картки CIBC? Чи можна якусь певну суму завести без верифікації? Яку вони беруть комісію? Може ви знаєте ще способи як купити крипту з картки CIBC?
-
я через певний час зможу продати. Але в залежності скільки потрібно. Я можу кожного місяця продавати, але на початку місяця
-
В мене без проблем. Також заводжу, всключаю всі підігріви, через 10 звилин і машина тепла і прогріта.
-
Друзі, хто як інвестує в крипту з канадських банківських рахунків? Може хтось продає USDT?
22 Jan 2023, 08:02
111948/231395
about a minute ago