Українська Манітоба
-
Всім привіт. Тут писали, що якщо особисто у відділенні банку депозитити зарплатний чек, то холду не буде. Так і зробив, в результаті все одно 5 днів кошти висіли на холді. Чи можна щось з цим зробити? CIBC.
-
Вітаю. Як варіант можете змінити права не одразу, а через місяць - два. По українських правах можна їздити до 90 днів. Ви місяць поживете в готелі, потім переїдете в орендоване житло і замінете посвідчення. Я міняв десь на 87 день по приїзду в Канаду, а ви можете раніше.
-
я також, користувався, але змінював на 92 день)
-
Подивіться може в місті поруч з містом вашого майбутнього перебування є мпі. Я робив не Вінніпезі.
-
Протестувала відправку посилки морем в Україну за допомогою Meest(зі Світочу). Відправлено 13 листопада, прибуло кур'єром на дом 15 січня. Сподіваюсь комусь це допоможе спланувати терміни у майбутньому:)
-
Так, про 90 днів знаю, але не будемо залишатися у Вінніпезі. А місто в яке їдемо - там нема mpi, тому і питала про те, чи можна вказати адресу, за я кою будемо жити (не Вінні), при подачі на зміну прав у Вінні Ну щоб туди потім навмисно не їхати) Дякую
-
А чи не буде питань, що вказана нами адреса (по факту заключення договору на оренду) по термінах пізніше, ніж подача заявки на заміну прав в mpi? Тобто ми будемо мати договір аренди з датою пізніше, ніж дата заміни прав Чи це має значення? А за автопак то теж варіант, дякую
-
Ви можете в MPI здати віжн тест, а потім в будь-якому автопаку змінити посвідчення
-
Вам просто перевіряють зір і дають про це бумажку, на цьому етапі ніяких підтверджень не потрібно. Я так робила, не мала двох документів підтвердження адреси, мені перевірили зір, а посвідчення вже змінила в автопаку в іншому містечку майже через два місяці.
-
Дякую за інформацію) варіант той самий, що треба
-
У мене воід чек від CIBC у MPI не прийняли. У банку сказали що це дивно. Але мені довелося шукати останній рахунок за електроенергію. Може це ще залежить від працівника MPI...
-
«Morning. They are not issued until end of February. » Ось, що я отримала ☠️
-
Випереджаю можливі допущені помилки)
-
Взагалі не розумію, чому переймаєтесь за адресу. Я договір оренди взагалі нігде не показував, скажу більше: не маю його роздрукованого.
-
а, ну в мене всі комунальні вкелючені в рент, тому в мене таккого немає. Я показав на телефоні і все ок
-
То так😉 мені це взагалі не зрозуміло. Зато повно тих тіляпій в магазинах- сміттєвої риби
-
@iGMaster, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Ще таке питання до спільноти. На роботі отримав довідку про податки. В ній вказана моя стара адреса проживання. Я змінив адресу проживання десь місяці два назад і на роботі не попередив тож вони видали ту форму з моєю старою адресою. Хоча CRA я відразу попередив і там все ок. Питання. Чи варто мені просити на роботі щоб переробили чи ні? Декларація ж подається в онлайн режимі і можливо це не дуже важливо що адреса буде стара?
-
Це неважливо
-
Коли ми в CIBC брали VOID, нас запитали чи це ми беремо для MPI. Ми сказали, що так, і нам поставили штамп із датою і підписом менеджера.
22 Jan 2023, 08:02
112039/236629
3 minutes ago