Українська Манітоба
-
Вам просто перевіряють зір і дають про це бумажку, на цьому етапі ніяких підтверджень не потрібно. Я так робила, не мала двох документів підтвердження адреси, мені перевірили зір, а посвідчення вже змінила в автопаку в іншому містечку майже через два місяці.
-
Взагалі не розумію, чому переймаєтесь за адресу. Я договір оренди взагалі нігде не показував, скажу більше: не маю його роздрукованого.
-
Ще таке питання до спільноти. На роботі отримав довідку про податки. В ній вказана моя стара адреса проживання. Я змінив адресу проживання десь місяці два назад і на роботі не попередив тож вони видали ту форму з моєю старою адресою. Хоча CRA я відразу попередив і там все ок. Питання. Чи варто мені просити на роботі щоб переробили чи ні? Декларація ж подається в онлайн режимі і можливо це не дуже важливо що адреса буде стара?
-
у войд чеку нема дати, тому не дивно.
-
Вітаємо, 𝕋𝕒𝕟𝕪𝕒 🩷! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Побільше б виловлювали цих китайських коропів, не любимо їх, вони нищать усе..